[#1] Komórki i amiga
Jakis czas temu przerabialem moją motorolke na bardziej amigową. Zapodalem nawet mojego skina na http://gallery.mobile9.com/f/15808/.
Teraz mam za to dylemat, zamierzam zmienic telefonik i tak sie zastanawiam, jaki tu wybrac by mozna bylo zrobic z niego bardziej amigowa wersje.
Macie jakies propozycje??
[#2] Re: Komórki i amiga

@Galusz, post #1

Może taki z kolorowym wyświetlaczem? OK

[#3] Re: Komórki i amiga

@Prince, post #2

Z kolorowym to na pewno, ale mi chodzi o coś bardziej orginalnego, w ogole to moim marzeniem jest miec komórkć z Naszym ukochanym systemem :)
Może kupie sobie A1200 (motorola) przynajmniej nazwą podchodzi.
[#4] Re: Komórki i amiga

@Galusz, post #3

Amigi nigdy dość.
Tylko jak ją będziesz nosił przy pasku czy na smyczy? :)

[#5] Re: Komórki i amiga

@MarekB, post #4

Schowam w szafie jak moją A500.
Nie no żartuje, coś wymyślć, na początek i tak bćdzie sić trzeba zając sić zaadaptowaniem glow ikonek zamianą głupich skórek dodanie amigowskich okieniek itp... Tylko że na razie nie wiem jaki telefon sić najlepiej do tego celu sić nadaje.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem