[#1] zmiany na o2
Dostałem mejla z o2, że nastąpiły zmiany w konfiguracji kont pocztowych (SMTP/POP3). Z obrazków, które wysłali wynika, że zmienił się numer portu dla SMTP i oba serwery (SMTP i POP3) wymagają SSL. Przed chwilą sprawdziłem, że bez tych zmian (na starej konfiguracji) nadal mogę wysyłaś i odbierać pocztę z konta na o2. (?) Też dostaliście te powiadomienia?
[#2] Re: zmiany na o2

@R-Tea, post #1

Możesz napisać co to za porty? Ja już od miesiąca nie mogę odbierać/wysyłać mejli z o2. Log z Yama:

Bad PASS command response:
-ERR Dostep do skrzynki chwilowo niemozliwy. Przepraszamy

The mail server couldn't execute the command and replied
with the above error message.

(25.10.06 23:16)

[#3] Re: zmiany na o2

@R-Tea, post #1

Hmm. przed chwilą odbierałem pocztę i działa jak dawniej. Może to okres przejściowy, gdy chodzą stare i nowe porty.
P.S. Wysyłka też poszła po staremu

Ostatnia modyfikacja: 26.10.06 19:07
[#4] Re: zmiany na o2

@APC74, post #3

U mnie taz wszystko dziala, a we wspomnianym liscie twierdza tez, ze bez autoryzacji ani rusz. Nie mam wlaczonej i wszystko chodzi. Nawet ostatnio wlaczylem preselekcje, ktora od dawna na o2.pl nie dzialala, a teraz dziala. Czyli ma sie ku lepszemu :)

[#5] Re: zmiany na o2

@R-Tea, post #1

Acha, a SSL jest zalecany, nie wymagany.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem