[#1] Koniec z eXeciem
Oswiadczam ze do momentu kiedy ktos mnie nie przekona (to bedzie trudne) ze sytuacja na eXecu sie zmienila, bede unikal zagladania na ten pseudo-portal. Usuwam bookmarka "eXec". Takie cyrki, jakie sie tam dzieja, to sie k****a juz w glownie nie mieszcza... jakies kartki... Redaktorzy w swoim zadufaniu niedlugo beda przekonani, ze rzadza Swiatem. Olewam taki "portal amigowy". Ehh, szkoda klawiatury: PPA rulez.

I od razu EOT w tym watku; nie chce mi sie nikomu tlumaczyc mojej decyzji.

[#2] Re: Koniec z eXeciem

@uran, post #1

Kolejne "odkrycie" z mojej strony. Exec to nie jest portal dla MOS-owiec. Nie ma ani niebieskich newsow, ani niebieskich artow. Wsio kreci sie dookoła Amigi Classic, AmigaONE i pochodnych, AmigaOS... To po prostu nie jest to stronka dla MOS-owiec. Nieco innna tematyka. Inne założenia. Po prostu nie chcę być w niebieskim odcieniu. I wolno im. Nie wnikam już jak do tego doszlo, ale po prost w swoich osądach i uzasadnieniach Panowie sie zagalopowali dzieląc środowisko na na te "prawdziwo-amigowe" i te "kloniarskie". Wnoisek jeden - portal Execowy nie chce prowadzić wątków o MorphOS-ie/Pegasosie. Niezależnie od przyczyn, wolno im. Fakt, że uzasadnienia to już nieco inna, bardziej przykra historia...

Niedługo czeka nas pewnie inna historia.. Czy człowiek, który odpala Linuksa na Pegu jest nadal amigowcem? Poczekamy...

[#3] Re: Koniec z eXeciem

@Kokos, post #2

ja nigdy nie przepadałem za Execem jakoś do was się przyzwyczaiłem PPA rlz!
a co do execa to widze ze tam jakies dziwne żeczy się dzieją niewspomnę o ich forum ....jak w tej rerklamie plusa pfiiieeee

[#4] Re: Koniec z eXeciem

@uran, post #1

PPA rulz!

[#5] Re: Koniec z eXeciem

@uran, post #1

Bez przesady - macie Panowie złe podejście - trzeba do tego portalu podchodzić jak do bash.org.pl w wydaniu amigowym i już.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem