[#1] HA HA ha .... Microsoft roX !
Widzialem juz wiele smiesznych rzeczy, ktore wychodzily ze stajni Micros(hit)oft.

Ale to mnie zabilo:

"Aby nikt nie mógł narzekać na wysokie ceny nowego systemu operacyjnego Windows Vista, Microsoft pozbawi najtańszą wersję systemu wszystkich nowych funkcji, przez co nikt nie będzie chciał z niej korzystać " -tak twierdzi Jim Wong, członek zarządu Acera...

[#2] Re: HA HA ha .... Microsoft roX !

@selur, post #1

to jeszcze zapodaj do tego linka chetnie poczytam

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=4757

[#3] Re: HA HA ha .... Microsoft roX !

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

hehe to po co nowa Viste robić tylko ze data (c)2007 (haha) OK

[#4] Re: HA HA ha .... Microsoft roX !

@pwe, post #3

http://computers.livedoor.com/series_detail?id=16369

[#5] Re: HA HA ha .... Microsoft roX !

@selur, post #1

Mnie ta Vista i tak g.... obchodzi. :) Pecet w moim domu i tak jest za słaby aby pociągnąć te okna, a poza tym jest mało kompatybilny z OS4 :]

[#6] Re: HA HA ha .... Microsoft roX !

@Prince, post #5

ja na swoim kompie miałem viste ultimate beta2co z tego wyszło....po 5 dniach padł........XP rlz!
Trzeba będzie przeportować Os4 na pc....blaszakowa amiga (gdzieś to słyszałem )

[#7] Re: HA HA ha .... Microsoft roX !

@Prince, post #5

okna z tego co widac sa chyba akcelerowane sprzetowo z 3D, a niezla reklame visty mozna poczytac na wiki jakie ma wymagania etc.

[#8] Re: HA HA ha .... Microsoft roX !

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #7

ja tam czekam na leoparda;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem