[#1] Empire of the Google??
Sorki że takie starocie się pytam ktore większość świata wie... jako leniwy (nie chciało mi się tego sprawdzać) zapyziały amigowiec i niedoszły manager... ale czy nie sądzicie że Google planuje coś na większą skalę? Jakiś GoogleOS? Bo sądząc po ostatnich krokach, a z tego co słyszałem to nawet M$ czuje pewien szacunek (jaaasne... chcą ich zapewne zgnoić), to wszystko jest możliwe...

[#2] Re: Empire of the Google??

@Solo Kazuki, post #1

Jeśli GoogleOS to pewnie jakiś sieciowy system...ciekawe czy zadziała na classicu OK

[#3] Re: Empire of the Google??

@pwe, post #2

to ma być jakaś dystrybucja Linuksa tylko polepszona przez Google. Zapewne znając wielkość tej firmy bedzie się starać o jak najlepszy support dla swojego produktu (sterowniki etc.), łatwość instalacji i najprawdopodobniej bedzie wieksze wsparcie firm komercyjnych (będzie szło uruchomić więcej gier)... ale to są tylko moje przypuszczenia. Awego czasu sporo newsów w tej sprawie było na portalu www.megapliki.pl.

[#4] Re: Empire of the Google??

@Solo Kazuki, post #1

po co im wlasny os ktorego malo kto bedzie uzywal skoro ich produkty dzialja wszedzie gdzie jest przegladarka? zupelnie bez sensu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem