[#1] Znafca:)
Kolo sprzedaje Tridenta jako karte TV do Amigi:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=142783943&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

[#2] Re: Znafca:)

@Fazior, post #1

To jest malo wazne. Najwazniejsze jest to, ze nie ma mozliwosci wysylki za pobraniem. Kazdy solidny sprzedawca, umozliwa taka opcje. Chyba ze jest on super sprzedawca, wiec moze, a raczej wymaga wplaty na konto (z samego praktycznego punktu widzenia, czyli ilosci zamowien). Nasz super sprzedawca ma az...9 trans-akcji :P
[#3] Re: Znafca:)

@Andrzej Drozd, post #2

BARDZO dokładnie przyjrzałem sie aukcji i tam nie ma ani słowa o tym, że karta jest do Amigi. What's up??

[#4] Re: Znafca:)

@OSH, post #3

"Vga controlel card High...."

[#5] Re: Znafca:)

@pwe, post #4

Tam jest napisane: "(..) Vga Controler High Resolution"
Ja kompletnie nie rozumiem co jest w tym smiesznego.

PS. W twoim podpisie powinno być All rights reserved!!!" zamiast "All right reserved!!!"
[#6] Re: Znafca:)

@OSH, post #3

Heh zmienil opis, wczesniej napisal ze to jest karta TV do amigi, ale mu wyprostowalem swiatopoglad;)

[#7] Re: Znafca:)

@Fazior, post #6

x3nU
Staram się być miły ,ale Ty mnie poprostu prześladujesz .Bardzo mnie to denerwuje a po 2 to nie doczytałem!!!

Mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy...chyba że chcesz negocjować...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem