[#1] reunion- pełen opis (DOSBox + Windows)
Siema potrzebuje pełnego opisu go gry reunion. Odkopałem ją po latach, ale wtedy byłem za młody aby to przejść, a teraz MUSZE. Na tym portalu jest niby wszystko o tej grze ale wyskakuje mi bład strony. Dzieki za pomoc OK
[#2] Re: reunion- pełen opis (DOSBox + Windows)

@pawsta, post #1

Na PPA nie ma i nigdy nie było żadnego opisu Reunion. To co znajdujesz, to jedynie odnośnik do strony z działu TELEPORT. Niestety strona już nie istnieje i nie mamy na to wpływu.
[#3] Re: reunion- pełen opis (DOSBox + Windows)

@mailman, post #2

Strona istnieje tylko pod innym linkiem
http://ulisses32.sitesled.com/reunion/
[#4] Re: reunion- pełen opis (DOSBox + Windows)

@Norbert, post #3

fajnie sobie przypomnieć tą grę :)

Ostatnia modyfikacja: 25.12.06 20:28
[#5] Re: reunion- pełen opis (DOSBox + Windows)

@Norbert, post #3

kolejny problem!!! mam juz opis :D ale nie mogę włączyć gry Korzystam z dosbox'u a nawet z d-fend'a ale konczy sie tym, ze: 1. wchodzi napis 2. napisy które kończą się podzieńkowaniami i program się wyłącza.
Jak nie korzystam z innych programow, to koniec nastepuje po wybraniu gracza. Jestem w kropce a bardzo bym chciał zacząć grać w to już dzisiaj
przeszukałem juz ze 40 stron z poradami i za kazdzą myśle, że się uda a tu nic
POMOCY
[#6] Re: reunion- pełen opis (DOSBox + Windows)

@pawsta, post #5

Dawno nie miałem do czynienia z wersją pecetową tej gry, ale zdaje się że uruchamiasz intro. "Gdzieś" w katalogu powinien się jeszcze znajdować plik exe z grą.
[#7] Re: reunion- pełen opis (DOSBox + Windows)

@pawsta, post #5

Przykro mi, ale pomyliłeś forum i portal. Nie mamy tematycznie nic wspólnego z pecetami.
Wątek ostaje przeniesiony do działu Hyde Park.

@Norbi

Mogłeś zgłosić do Teleportu :)

Poprawione.
[#8] Re: reunion- pełen opis (DOSBox + Windows)

@mailman, post #7

Nie zdążylem. :)
Po przeczytaniu zapytania wpisalem stary link, (skrocilem go) i dostalem aktualny link strony o Reunionie. To tyle :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem