[#1] Już po ptakach
Już po ptakach ...Windows Vista wszedl na rynek OK
Trzeba będzie go kupić (biorę ultimate).Do tej pory bawię się betą2
Teraz czekamy na odwet ze strony Amigaosu czyli wersji 5.0

[#2] Re: Już po ptakach

@pwe, post #1

Coś się boję, że Bill może nie dożyć tej kremówki..

[#3] Re: Już po ptakach

@Kokos, post #2

Wyslaliście już mafię?

[#4] Re: Już po ptakach

@pwe, post #1

Ja rozumiem pwe że dla ciebie Vista to wyznacznik bycia na topie. Ale ku przestrodze i w trosce o "młodzież nadzieją przyszłości" proszę - przeczytaj to
: http://byte.livenet.pl/?page_id=819

Dużo literek ale może dasz radę.
Podoba ci się Vista? Ładna, kolorowa i wogóle taka multimedialna..
Szkoda że nie odpalasz Linucha z fajnymi interfejsami graficznymi - przy nich Vista to zabawka.
[#5] Re: Już po ptakach

@TJindy, post #4

Faktycznie gdy odpalalem Knoppixa i porównalem do XP bylem lekko zaskoczony...ej co do tego na topie to nie jestem...mimo wszystko z os3.0 się nie rozstane...wiesz co bajerów to będzie ciężko:p4 3.0ghz 1gb ram,Geforce 2 32 mb

[#6] Re: Już po ptakach

@pwe, post #5

Sprzęt masz "silny" - grafika tylko kuleje - zmień grafę i rozbujasz kompa że hej. Kumpel ma średnio połowę gorszy sprzęt niż twój - a ma zajefajny 3d systemik pod Linuchem z wodotryskami że aż miło .. i w sumie iż jestem przeciwnikiem bajerków - przyznam że nawet szybko naumiałem się go wykorzystywać a nawet powiem że spodobały mi się niektóre rozwiązania :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem