[#1] Bydgoszcz - spotkanie :)
Tak szperałem sobie po PPA i znalazłem TO:
http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=11&i=1874&t=1863#reply_1874

Hehe, pamięta ktoś czasy tych spotkań?? Ostatnie odbyło się zdaje się w maju 2002. ...a może to był czerwiec??... Nie pamiętam. :P Tak czy inaczej w cholerę czasu temu... ;/

Tak czy inaczej jest ktoś chętny na takie spotkanie?? Ja tak, nawet, gdyby w rezultacie okazało się to pojedyńcze spotkanie przy browarku... ;)

Pewnie zgłoszą się szanowni koledzy Nelson, Krishna i Marcin K... Ktoś jeszcze??...

Miejsce i czas do uzgodnienia, ofcoz... ;)

Ostatnia modyfikacja: 22.02.07 01:28
[#2] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@quantor, post #1

no jasne ;)
[#3] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@nelson, post #2

To jest sugerowanie - co bedziecie robic!!! Pijaki jedne! :P

[#4] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@quantor, post #1

Oczywiście Quantor! Może w końcu byłaby okazja pogadać i coś wypić!

[#5] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@quantor, post #1

Ja z mila checia wpadne - chyba, ze akurat bede mial duzo innych spraw na glowie, co ostatnio jest norma :)
Najlepiej chyba w jakis piatek popoludniu/wieczorem.
Miejsce pozostawiam inwencji reszty bydgoskiej braci, ale chyba najlepiej cos kameralnego i nieglosnego - typu mniej znany pub/pizzeria - byleby podawali piwo i mozna spokojnie pogadac...
[#6] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@quantor, post #1

Marcinka yyy Marcin K. zglasza sie. Wywolam do tablicy jeszcze Roberta W. Ariusza N. Tomka S. i Przemka S. :)

[#7] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@noowy, post #6

A wywołaj, bo nie wiem, czy czytują PPA...

Nawet,jeśli nie dadzą się wyciągnąć, to już jest nas pięciu. :)

Ktoś jeszcze??... ;)

Ostatnia modyfikacja: 22.02.07 17:48
[#8] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@noowy, post #6

Jak coś zapewniasz pegaza ? :)

Ostatnia modyfikacja: 22.02.07 17:53
[#9] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@Drako^lM, post #8

> Jak coś zapewniasz pegaza ? :)

Heh, co prawda mam Pega, ale bardziej myślałem o spotkaniu ludzi jak za starych czasów. Chyba, że ktoś ma inny pomysł/możliwości?... (Załatwienie rzutnika itp)... Peg się znajdzie. :P
[#10] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@quantor, post #1

hhhmm... bardzo milo wspominam te spotkania w Bydgoszczy. Chetnie bym sie zjawil i zobaczyl stara gwardie, ale zalezy to od terminu.
Jesli chodzi o miejsce to Zubr zdecydowanie odpada, a szkoda, moze znajdzie sie cos pasujacego do klimatu tamtych spotkan, tak jak Krishna napisal cos "typu mniej znany pub/pizzeria - byleby podawali piwo i mozna spokojnie pogadac..."

Ostatnia modyfikacja: 24.02.07 16:11
[#11] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@Maver, post #10

Żubra już nie ma. To miejsce stało zamknięte zdaje się 2 lata. Teraz jest taj jazzowa knajpka - Dyrekcja. BARDZO FAJNE MIEJSCE!!!! Nawet koncert tam zagraliśmy!! :)
[#12] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@quantor, post #11

Tam jeszcze nie byłem.... (no ale ostatnio mało bywam)

[#13] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@JaCoP, post #12

Warto. ;) Klimat naprawdę fajny.
Zainteresowani spotkaniem niech lookną: http://dyrekcja.bydgoszcz.pl/
[#14] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@quantor, post #13

Można w galerii zobaczyc pewnego, miłego wymiatacza na bębnach .

[#15] Re: Bydgoszcz - spotkanie :)

@JaCoP, post #14

> Można w galerii zobaczyc pewnego, miłego wymiatacza na bębnach
> .

Rzeczywiście, Biskupski jest bardzo fotogeniczny... ;P

A na poważnie - jakiś termin panowie proponujecie??... Może 10 albo 11 marzec??...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem