[#1] Gupie pytanie o firme amiga nic
czy amiga ma jakies przedstawicielstwo w polsce ?.albo jakiegos czlowieka ktory jest odpowiedzialny,szukalem na google ale nic na ten temat nie znalazlem moze jest a sie ukrywa,slyszalem taka plotke ze niby ktos jest odpowiedzialny ale czy to prawda to pytam sie ludzi moze lepiej wiecie ?.
[#2] Re: Gupie pytanie o firme amiga nic

@SzaryWilk, post #1

Do teraz podejrzewałem Ciebie, ale tym postem rozwiałeś moje podejrzenia...
[#3] Re: Gupie pytanie o firme amiga nic

@Yanoosh_Shoonay_, post #2

[#2]
Haha, az sie zasmialem w monitor...

Widze jednak, ze lubicie sie wzajemnie nakrecac zatem nie bede przeszkadzal, przynajmniej posmiac sie bedzie z czego... :D

[#1]
Szary Wilku a czy przypadkiem nie masz czegos do zrobienia, ze tak marnujesz czas... (no jak tam postepy ?) OK
[#4] Re: Gupie pytanie o firme amiga nic

@selur, post #3

> Widze jednak, ze lubicie sie wzajemnie nakrecac zatem nie bede
> przeszkadzal, przynajmniej posmiac sie bedzie z czego... :D

No, bo sranda przeca musi być
[#5] Re: Gupie pytanie o firme amiga nic

@SzaryWilk, post #1

moze jest a sie ukrywa

Ja slyszalem ze podobno ukrywa sie w Bieszczadach

DODANO:
Acha. Zapomnialem: spam2

Ostatnia modyfikacja: 14.03.07 20:05
[#6] Re: Gupie pytanie o firme amiga nic

@Lorak, post #5

ale ja powaznie pytam,bo swega czasu bylo cos takiego w polsce.Ale widze ze tutaj mnie nikt powaznie nie traktuje ;).
[#7] Re: Gupie pytanie o firme amiga nic

@SzaryWilk, post #6

A jeszcze się nie domyśliłeś że nie ma takiego przedstawicielstwa?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem