[#1] Wow! Jestem w TOP10!
Wchodzę sobie w statystki strony i widzę, że wśród 10 najbardziej poczytnych tekstów na PPA są dwa moje (recenzja i solution "Teresy" )! Bardzo miłe zaskoczenie. Z drugiej strony nie ma się chyba czemu dziwić - gołe baby zawsze budziły zainteresowanie :D

[#2] Re: Wow! Jestem w TOP10!

@PopoCop, post #1

To w takim razie teraz czekamy na recenzje innych sex produkcji w tym dem z serii STAG. Oczywiście trzeba je również umieścić w dziale rodzynki. cool Tańczący banan

[#3] Re: Wow! Jestem w TOP10!

@Sasquatch, post #2

To moze cos o golych Amigach? Albo jak rozbieramy Amigi z Desktopu, np. odkrecamy 5 srubek, delikatnie piescimy zatrzaski z tylu...itd :P Hie, hie

Ostatnia modyfikacja: 15.03.07 21:09
[#4] Re: Wow! Jestem w TOP10!

@Andrzej Drozd, post #3

Hmm...to ja to robie za ostro...teraz się nie dziwie czemu potem odmawia posłuszństwa i troi fochy

[#5] Re: Wow! Jestem w TOP10!

@Andrzej Drozd, post #3

Albo jak dopieszczac blat Amisi

[#6] Re: Wow! Jestem w TOP10!

@Andrzej Drozd, post #3

Nie zatrzaski, tylko oglądamy gołe chipy..
[#7] Re: Wow! Jestem w TOP10!

@pwe, post #4

Kiedyś kol. MadBart powiedział, że Amigą jak z kobietą. Czasem wystarczy rozebrać i przedmuchać a od razu chodzi lepiej... ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem