[#1] Viacom pozywa YouTube za naruszenie praw autorskich
Firma Viacom pozwała serwis YouTube oraz jego właściciela Google Inc. za naruszenie praw autorskich, którzy bez zgody firmy medialnej dopuścili się opublikowania prawie 160000 plików wideo. Firma Viacom żąda 1 miliarda dolarów odszkodowania.
[#2] Re: Viacom pozywa YouTube za naruszenie praw autorskich

@mailman, post #1

Czy ten Viacom to taki ichniejszy video ZAIKS?

[#3] Re: Viacom pozywa YouTube za naruszenie praw autorskich

@Lorak, post #2

Nie oglądasz filmów/telewizji? Viacom jest właścicielem między innymi Paramount Pictures, MTV, CBS... Zdaje mi się, że Dream Works też i wiele, wiele innych.
[#4] Re: Viacom pozywa YouTube za naruszenie praw autorskich

@APC74, post #3

Nie ogladam telewizji. Filmy od czasu do czasu ale preferuje kino europejskie. Viacom, viacom... gdzies mi sie obilo o uszy. Nie no... sprawdzilem na ich stronie. Juz wiem o co chodzi:)

[#5] Re: Viacom pozywa YouTube za naruszenie praw autorskich

@Lorak, post #4

A w sumie Paramount Pictures , DreamWorks , Paramount Vantage , MTV Networks , MTV , TMF , Nickelodeon , Comedy Central, VH1 ....

[#6] Re: Viacom pozywa YouTube za naruszenie praw autorskich

@pwe, post #5

oraz stacji VIVA
[#7] Re: Viacom pozywa YouTube za naruszenie praw autorskich

@mailman, post #1

I co z tego?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem