[#1] Lubie czytac gazety, czasami
Ostatnio wspomnialem o pewnym dosc ciekawym forum. Czas na kolejna dawke emocji. Oczywiscie prosze Was o obiektywizm (w miare nieskarajny )

Pomine juz ten watek : http://exec.pl/forum/posts/list/71.page w ktorym autor zaczyna takim tekstem: "Zła wiadomość dla fanatyków używających swego oprogramowania jako narzędzia walki z urojonymi wrogami." - tu widac pewne urojone schematy, ale tylko autora do pewnego tworcy, dobrego programu...Po to tylko, aby dalej przeczytac: "Wygląda na to że szykuje się nam kolejny natywny klient GG jak i wielu innych sieci, a konkretnie ceniony w świecie przez wielu użytkowników Gaim"
Hmm... "wyglada" , wciaz tylko cos wyglada lub oglada sie renderscreeny, ale temat ten zostawmy w spokoju.

Wazniejsza kwestia, bedzie natomiast kolejny watek: http://exec.pl/forum/posts/list/75.page , ktory zwiazany jest z newsem na PPA, dotyczacym AROSa dla Efiki. Autor pierwszego komentarza, dementuje jakoby DMA nie dzialalo na AONE bez uzycia pewnej karty PCI.
Poniewaz nie siedze w temacie dotyczacym sprzetu na ktorym chodzi AOS4, chcialbym dowiedziec sie jak to jest naprawde. I nie ma problemu, jezeli ow artykul i ten autor maja racje. Jaka jest prawda?

[#2] Re: Lubie czytac gazety, czasami

@Andrzej Drozd, post #1

Pamiętasz kabaret TEY? Był tam taki skecz z traktorem... Z tym DMA
jest tak jak z tym traktorem co złapał gumę...

[#3] Re: Lubie czytac gazety, czasami

@Kaczus, post #2

A mnie się przypomina skech w Benny Hillu, jak dwóch żulików (dajmy na to Ż1 i Ż2) drze ryja kłócąc się o kapelusz. Podchodzi ksiądz (K) próbujący rozwiązać spór, zaczyna się dialog:

(Ż1) - Kupiłem ten kapelusz, więc jest mój!!
(K) - Hmmm... ...Masz rację...
(Ż2) - Ale ja mu pożyczylem pieniądze których nie zwrócił, więc jest mój!!
(Ż1) - Zaraz zaraz... Powiedziałem że jest mój, a Ty, że mam rację... On mówi że jest jego, a Ty mu, że ma rację...Przecież nie możemy jednocześnie mieć racji!!...

pomysł
[#4] Re: Lubie czytac gazety, czasami

@Kaczus, post #2

Nieważne, że nic nie mamy, ważne że mamy "to coś" grouphug

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem