[#31] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@SzaryWilk, post #30

Zapraszam Cie Szary Bohaterze na EXEC. To jedyne wiarygodne zrodlo. Tylko tam dowiesz sie najprawdziwszej prawdy. Tutaj to sam widzisz co sie dzieje. Jeszcze raz zapraszam ;)
[#32] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@SzaryWilk, post #30

A nie pomyślałeś, że nie ma takowych informacji, bo nic się nie
dzieje?

[#33] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@Fei, post #29

To nie moje są słowa, to legenda ludowa (Kazik)

W każdej legendzie jest ziarno prawdy" rel="nofollow">W każdej legendzie jest ziarno prawdy :D

Ostatnia modyfikacja: 21.03.07 18:50
[#34] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@APC74, post #33

to jak w rejsie ;).
[#35] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@APC74, post #33

APC74 napisał(a):

> [url] > href="http://img78.imageshack.us/my.php?image=flaszkaqr5.png"
> target="_blank">

Szkoda, że nic nie widać, bo obrazek ma 150x140 pikseli...

[#36] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@Fei, post #35

Przepraszam, moja wina. Powinienem sprawdzić do czego podaję linka...

Smutek spełnionej baśni (Anja Orthodox - Closterkeller)

http://img238.imageshack.us/my.php?image=flaszkamy7.png :(
[#37] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@Fei, post #35

A tu gwóźdź programu. Moja flaszka po podpięciu do Ami i wgraniu kilku dodatkowych plików:

http://img59.imageshack.us/img59/8075/mp3ht9.png
[#38] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@APC74, post #37

Z instrukcji jakiegoś chińskiego badziewia MP3 z hipermarketu:
The player has a capacity of up to 100 files per folder. The first two letters of each filename must be numbered to identify the position. Valid numbers are 01 to 99 and 00 for position 100.

Amiga prawdopodobnie nie rozpoznaje tego ograniczenia. Doprawdy, powód do rulezowania niesamowity i okazja do tworzenia legend ludowych wspaniała.

Ostatnia modyfikacja: 22.03.07 07:18
[#39] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@Fei, post #38

Oczywiście masz rację - nie jest to żaden powód do rulezowania. Tym bardziej, że pod linuksem również mogę nagrać kilkaset plików mp3 w jednym katalogu i mój playerek to bez problemu obsługuje. Problem w tym, że nie mogę z tego korzystać, albowiem w sytuacji gdy mam ponad 100 plików w katalogu to Windows wariuje. A od czasu do czasu do windy podpiąć go trzeba. Poza tym nie chodziło mi o rulezowanie, tylko potwierdzenie faktu, któremu Ty kategorycznie przeczysz. :P

Z instrukcji jakiegoś chińskiego badziewia

A co mnie obchodzą jakieś chinole - moja zabaweczka jest z Japonii. Różnica niby niewielka a jednak... :D
[#40] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@Kaczus, post #32

Przecież to SzaryWilk. Nie pomyślał.

[#41] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@SzaryWilk, post #1

Jak to robi imć Szary Wilk? Tylko zobaczę temat i już ROTFL. :D I bynajmniej nie chodzi mi o literówki. ;)

[#42] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@El Amigos, post #41

No ja mam dokladnie tak samo

Hahahaha

[#43] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@kiero, post #3

Czyzby mial byc wypuszczony MOS 1.5?
[#44] Re: Jaka jest obecna sytulacja amigi

@Arbuz, post #43

Czyzby mial byc wypuszczony MOS 1.5?

W sumie niegłupi pomysł.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem