[#1] Dziwne zachowanie www.exec.pl
Prawdopodobnie powinienem wpisać to na bugtrace, ale takowego nie ma.. Chodzi mi o dziwne efekty na stronie Exec.

1. W święta jak i w ważne dla Amigi dni serwis ten nie jest dostępny. :( Nie znam przyczyn.. Może dodawanie newsów wymaga wyłączenia serwisu, może nie chcą niektórych wydarzeń komentować..

2. Przy trolowaniu w jakimś wątku (wiadomości/forum), który ma więcej niż jedną stronę, pojawiają się jakieś żółte, a później czerwone karteczki, a potem nie można wejść na stronę.. ;(

3. Jaki jest teraz URL do warezów? Nie mogę się dostać pod stary adres.. :/

Przetestowane na Firefoxie, Operze, AWebie oraz IBrowse. Wyczyściłem cache przeglądarki, usunąłem ciasteczka (myślałem, że może nieświerze ), ale niczego to nie zmieniło.

Ostatnia modyfikacja: 04.05.07 13:51
[#2] Re: Dziwne zachowanie www.exec.pl

@Kokos, post #1

Też to zauważyłem. Ponadto, boty często się buntują i wypisują jakieś bzdety o czymś tam... że to ich stronka, i że im wolno wszystko - co udowadniają naciąganiem własnych/ogólno-ustanowionych przepisów
Wyczyszczenie ciasteczek jak dotychczas nic nie dało :(
HELP!

Ostatnia modyfikacja: 04.05.07 14:22
[#3] Re: Dziwne zachowanie www.exec.pl

@Kokos, post #1

Hmm... "Do mnie to alibi?" splat

Co do punktu pierwszego to faktycznie tak może być i nie ma w tym winy przeglądarki, w takim stanie jest ta strona.

Ostatnia modyfikacja: 04.05.07 15:17
[#4] Re: Dziwne zachowanie www.exec.pl

@Yanoosh_Shoonay_, post #2

Potwierdzam tylko zdanie 2, o czym zresztą wiadomo. Już dawno to było zgłaszane. Reszty nigdy nie doświadczyłem (Opera, Mozilla).

Odnośnie czyszczenia ciasteczek: A jak wciśniesz button Aktualności?

Ostatnia modyfikacja: 04.05.07 15:23
[#5] Re: Dziwne zachowanie www.exec.pl

@Kokos, post #1

To nie jest śmieszne. To jest nudne.

[#6] Re: Dziwne zachowanie www.exec.pl

@x3nU, post #5

Dokładnie. To okropne - muszą to naprawić! Tak nie może być! ARGHHHHHhhhh!!! ... ... ...
[#7] Re: Dziwne zachowanie www.exec.pl

@x3nU, post #5

Donosiciel.

Przez Ciebie dostałem żółtą kartkę. :P

Ostatnia modyfikacja: 04.05.07 18:25
[#8] Re: Dziwne zachowanie www.exec.pl

@APC74, post #7

Się ciesz, według mojego ulubionego francuskiego komentatora z FIFA: Road to World Cup na Playa, w którego to namiętnie graliśmy z bratem, niniejszym jesteś w posiadaniu przedmiotu, co się zowie "karton żon" OK
Jednbakże, obawiałbym się "kartonu róż"

Ostatnia modyfikacja: 04.05.07 18:41
[#9] Re: Dziwne zachowanie www.exec.pl

@APC74, post #7

Jak przezemnie? Ja też o mało nie dostałem kartki za komentarz o Kowalczyku ;p

[#10] Re: Dziwne zachowanie www.exec.pl

@x3nU, post #9

Taa, jaaasne. Ja też tak zawsze mówię. ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem