[#1]
W odpowiedzi na posta: "Prezentacja MorphOSa 2.0"
W odpowiedzi na posta: "Prezentacja MorphOSa 2.0"
Zamieściłem tego posta nie po to aby urazić fanów systemu MorphOS, jeżeli ktoś się poczuł urażony to przepraszam.
Dodam, że nie mam żadnych aluzji do systemów MorphOS jak i AOS4.
Oba systemy są na podobnym etapie rozwoju, mają podobne wady.
Nie krytykuję, nie porównuję na siłę jak inni fani pokazując wyższość jednego nad drugim. Systemy są jakie są możemy być tylko zadowoleni, że są ciągle rozwijane.
Nie porównuję tych systemów bo nie posiadam obecnie komputera na którym mógłbym je obiektywnie porównać.
No więc dlaczego to tu zamieściłeś?
Kolega wiedział, że jestem wielkim fanem tego komputera dlatego zrobił mi taki głupi żart. Ręce mi opadły, poczułem się jak nie jedna osoba oglądająca tę animację oczekując czegoś innego.
Byłem rozczarowany i wku...ny na kolegę i pod wpływem emocji zamieściłem tego posta. Patrząc z perspektywy czasu było to głupie posunięcie dlatego wybaczcie mi Amigowcy.
Inna smutna sprawa, że nie mogłem sprostować i odpowiedzieć na komentarze pod postem. Moderator prawdopodobnie zablokował mi tego posta w obawie kolejnej wojenki. Nie jestem trolem, nie napisałem złego słowa o MorphOSie i poczułem się znowu rozczarowany. Wiem, że nie jestem bez winy, że umieściłem linka z wulgarną animacją ale żeby mi blokować możliwość odpowiedzi.
Na zakończenie przepraszam za błedy ort., interp (nie mam słownika).
Mógłby Moderator wrzucić tego posta do wcześniejszego?
Mam taką małą prośbę do Was Amigowy
Jakby ktoś miał linka do (nowych) filmików przedstawiających MOSa, AOSa w akcji to chętnie bym pooglądał
Dziękuję.