[#1] Co się dzieje z mailmanem?
No właśnie - co się dzieje? Czy z Sebastianem wszystko w porządku?
Ostatni raz dał znak życia na PPA 24.05.07 22:54 na forum.
Ostatnia wiadomość w dziale Aktualności pochodzi z 23.05.2007 18:31.
Mailman, ty tu nie strasz ludzi - odezwij się.
[#2] Re: Co siê dzieje z mailmanem?

@APC74, post #1

Człowieku, zastanów się co piszesz... Minęły dwa dni. Może wyjechał? Nie każdy jest uwiązany do komputera i świata poza nim nie widzi.

Poziom pojawiających się tu pomysłów zaczyna mnie autentycznie przerażać

[#3] Re: Co się dzieje z mailmanem?

@Fei, post #2

Wiesz, prawdopodobnie masz rację, pewnie korzystając z ładnej pogody wyjechał na wypoczynek. Jednak, gdy zajrzałem na PPA w piątek (po 2 dniach przerwy) i stwierdziłem, że w Aktualnościach nic się nie zmieniło i to samo powtórzyło się dziś to zacząłem się hmm... niepokoić. Czy to jest aż tak dziwne?
[#4] Re: Co się dzieje z mailmanem?

@APC74, post #1

Z tego co wiem Sebastian wyjechał (na urlop, wypocząć gdzieś, etc.), wróci jutro (w niedzielę) po południu.

[#5] Re: Co siê dzieje z mailmanem?

@grxmrx, post #4

Aż się na usta cisną słowa poety:
"Pełno nas, a jakoby nikogo nie było;
Jedną maluczką duszą tak wiele ubyło. "

:D

[#6] Re: Co siê dzieje z mailmanem?

@Fei, post #2

Kto nie jest - łapka do góry :) he he :)

[#7] Re: Co się dzieje z mailmanem?

@grxmrx, post #4

Szczęściarz - trafiła się mu ładna pogoda. Ja się skusiłem na bardzo długi weekend i oglądałem sobie deszcz za oknem. :(
[#8] Re: Co siê dzieje z mailmanem?

@kjb, post #6

super

No dobra... Kłamałem... :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem