[#1] Jezus fighter
Street fighter we flashu z Jezusem i pozostałą częścią ekipi w roli głównej

http://www.adultswim.com/games/biblefight/game.swf

[#2] Re: Jezus fighter

@aMifan, post #1

ja wiem że adult swim to amerykańskie pasmo z kreskówkami dla dorosłych na Cartoon Network ale to to już przesada. Robot chicken mi się przypomina.

[#3] Re: Jezus fighter

@aMifan, post #1

Genialne
"Miserere mei Deus" świetnie wprowadza w klimat gry. :D

Ostatnia modyfikacja: 27.05.07 13:49
[#4] Re: Jezus fighter

@aMifan, post #1

He, niezłe ;)
Co prawda ociężałe jak Rise of the Robots i równie "niesamowicie" grywalne, ale chętnie bym zobaczył nową alternatywną wersję "dochodzenia do władzy" Mojżesza, przykładowo.
... a dla Zaszczukanej Kazi, cukierkiem dla oczy byłoby niechybnie zwycięstwo Ewci!

Ostatnia modyfikacja: 27.05.07 13:53
[#5] Re: Jezus fighter

@APC74, post #3

Dzięki za tytuł tej nutki :)

[#6] Re: Jezus fighter

@aMifan, post #1

Kurcza, znów jakimś dziwnym trafem amigowcy dyskutują o fleszowych produkcjach, a ja z racji tego, że na 030/50 nie kumam dlaczego moja Amiga tego nie potrafi :D. Przyznajcie się, co Wasze Amigi takiego cudownego w sobie mają ;)).

[#7] Re: Jezus fighter

@aMifan, post #5

Polecam wersję z albumu "Tears From Heaven". Cała płyta to absolutne mistrzostwo świata (Battle, Domingo, Caballe, Terfel...).
[#8] Re: Jezus fighter

@BagoZonde, post #6

Nasze "amigi" mają większe obudowy. ;)
[#9] Re: Jezus fighter

@APC74, post #8

Większo obudowy, pentiumy i coś tam jeszcze. Proponuje kupić taki "Dodatek" w dużej obudowie z "programem obsługi" Windows (98+) i z procesorem 1ghz a i ramu z 64mb powinno wystarczyć ;)

[#10] Re: Jezus fighter

@pwe, post #9

64 ramum-fastum to w mojej obudówce Amigowej mam :). Nie no, "większa" paczka windowsową anno domini 98 obok Amigi stoi w cieniu, ale używam tylko do Emule bo AmiGIFT mi nie chodzi no i pdf'y te - których nie odpalę na Apdf :).

A co do flesza, to jestem zniechęcony może przez ten fakt, że na Amidze mi nie pójdzie - ale preferuję JavaScript do budowania własnych stron bo to też dobrze wygląda :).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem