[#1] Kto licytuje dysek 20MB
Witam.

Czy jest szansa, że nawiąże kontakt, z osobą licytującą ten dysk:
http://www.allegro.pl/item204567864_dysk_20mb_2_5_cala_z_tasma_amiga.html

z dużą dozą p-stwa domyślam się, że chodzi o tasiemkę a nie o dysk o zawronej pojemności 20MB. Ja to TEGO właśnie dysku rozpaczliwie potrzebuję elektroniki, by spróbować odzyskać dane ze swego wczesnego dzieciństwa.

Mam propozycje, może sprzymierzymy siły? Interesuje mnie tylko dysk.. tasiemkę mam :)

[#2] Re: Kto licytuje dysek 20MB

@mosfet, post #1

W tej aukcji licytuje użytkownik o nazwie "ro_maz". Kliknij na jego nazwie to pojawi się strona tego użytkownika a na niej m.in. link o wszystko mówiącej nazwie: "Wyślij e-mail do tego Użytkownika" ;) Coś mi mówi, że tą drogą złapiesz szybszy kontakt niż przez PPA.
Powodzenia

Ostatnia modyfikacja: 10.06.07 15:49
[#3] Re: Kto licytuje dysek 20MB

@mosfet, post #1

Może napisz do sprzedającego czy by nie sprzedał wcześniej Tobie.

[#4] Re: Kto licytuje dysek 20MB

@mosfet, post #1

Najprościej będzie po prostu wygrać aukcję. ;)
[#5] Re: Kto licytuje dysek 20MB

@Daclaw, post #4

Yap :) And This means WAR :]

[#6] Re: Kto licytuje dysek 20MB

@Daclaw, post #4

no właśnie, co to za problem wygrać aukcję?

[#7] Re: Kto licytuje dysek 20MB

@Pinto, post #6

No to zawsze można zrobić. Wnioskowałem jedynie, że kupującemu może chodzić o tasiemkę, bo niedawno był z tym kryzys. Więc można się z jednym takim (co mu o tasiemkę chodzi) się dogadać i kupić 'na spółkę'. Ja biore dysk a on tasiemkę, umawiamy się przedtem kto jaką kwotę wnosi do interesu.
Jedynym "pokrzywdzonym' jest wtedy sprzedawca, bo nikt nie wywinduje 'w kosmos ceny.

Ale że teraz się pojawiło trochę tasiemek, to walka może być rzeczywiście o dysek.. :]

Ostatnia modyfikacja: 13.06.07 00:17
[#8] Re: Kto licytuje dysek 20MB

@mosfet, post #7

Ja w tej aukcji walczę o tasiemkę ale możemy sie dogadać . (jak wygram of corz)

Benedykt

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem