[#1] Szukam ludzi ze slaska
chcemy stworzyc takie cos jak slaska grupe uzytkownikow amigi SGUA wszystkich ze slaska ludzi zainteresowanych takim czyms prosze o kontakt.
[#2] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #1

Nie róbcie tego.
[#3] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #1

Juz jest GGUA (Gliwicka Grupa Uzytkownikow Amigi) i Grupa AmiPodbeskidzie, mysle, ze lepiej mniej grup, ale czynnych:)

PS.Sorki, ze nie bylem na GGUA w sobote - sprawy rodzinne..

[#4] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #1

Dzisiaj, jutro i pojutrze jestem na śląsku. Możemy zabić paru atarowców. :] Proszę o adresy potencjalnych do likwidacji.

[#5] Re: Szukam ludzi ze slaska

@Kokos, post #4

Mam Atari, będę czekał (z siekierą).

[#6] Re: Szukam ludzi ze slaska

@Fei, post #5

Złamię Twój obojczyk. To osłabi Twój obojczyk.

[#7] Re: Szukam ludzi ze slaska

@Kokos, post #4

Dzisiaj w katowicach będe z jednym atarowcem na piwie, znowu sie będziemy kłócić co lepsze Amiga 1200 czy Atari Falcon :)

[#8] Re: Szukam ludzi ze slaska

@kjb, post #7

A po co tu się kłócić? Ustawiasz się z nim. A potem do wyboru.. bejsbol, glock, betonowe buciki...

Albo kolumbijski krawat z jajec! xD

Ostatnia modyfikacja: 12.06.07 11:27
[#9] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #1

Swojego czasu był SAUG. Największa grupa użytkowników amig, do której GGUA było swoistym "dodatkiem". Urządzaliśmy spotkania w wynajmowanych salach, niejednokrotnie na kilkadziesiąt osób. Zdarzyło się też kilka plenerów nad pobliskimi jeziorami (bez komputerów, przy niesamowitej atmosferze), czy w domku wczasowo-wypoczynkowym w pobliskim Sławkowie. Niestety, jak to w życiu - nic nie trwa wiecznie.
W każdym razie życzę powodzenia w ewentualnej reaktywacji. ;)

[#10] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #1

Ja tam sobie mieszkam na Sląsku, ale nie jestem tym zainteresowany. Nic a nic :P
Tym bardziej prostestuje, gdy jakies imprezy beda odbywac sie w soboty. Kto to widzial robic imprezy, gdy ja w tym czasie jezdze po koncertach, a gdy ich nie ma w poblizu, to po prostu jestem na probie. No! Panowie!
Ogolnie prostestuje tez przeciw rybnickim kominom elektrowni i pytam sie dlaczego nasz smierdzacy akwen bedzie czysty dopiero za okolo 10 lat? Tutaj oczywiscie winna jest UNIa. Pytam sie! Dlaczego wczesniej do niej nie przystapilismy?
Ogolnie mam jeszcze kilka prostestow, ale poki co, ide na basen. Poki jeszcze czysty jest. W polowie lata zaczna zaby plywac. Prostestuje tez przeciw dwom smierdzacym, rybnickim rzeka. "Nacyna" to kompletny sciek, natomiast "Ruda", to zakonspirowany sciek. Cud ze tam jakiekolwiek ryby zyja. Ryby toksyczki!

Ostatnia modyfikacja: 12.06.07 13:24
[#11] Re: Szukam ludzi ze slaska

@Kokos, post #6

Lepsiejsza będzie katana. Bo: "nawet wtedy jesli wiesz ze rana niebędzie śmiertelna i tak zaboli przeciwnika"

Pozatym to Kokas wpadnij do Kaczogródku to naumiem Cię tajnych miejsc zjazdów tych Atarowców perfidnych.
[#12] Re: Szukam ludzi ze slaska

@Andrzej Drozd, post #10

nie karmić trolla! czerwona kartka ban na drzewo!

[#13] Re: Szukam ludzi ze slaska

@MinisterQ, post #9

Plenery :) Nic dodać nic ująć. Kiełbaski z grilla, zimne piwo...

Sezon już w pełni, nic dziwnego, że rozpałka do grilla drożeje :(

http://www.allegro.pl/item203615910.html
http://www.allegro.pl/item203350167.html
http://www.allegro.pl/item204630724.html

może się pojawi coś tańszego... w możliwie palnej obudowie

[#14] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #1

przeniosłem do właściwego działu .

Benedykt

[#15] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #1

Chcemy? Ilu was tam jest?

[#16] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #1

A czemu nie SGUP (Śląska Grupa Użyszkodników Pegazów)? albo z przedrostkiem: Polska Regionalna Zbiorcza Grupa Uzyszkodników Pegazów (w skrócie: PRZ(y)GUP) :P

[#17] Re: Szukam ludzi ze slaska

@koodlaty, post #16

to rozumie ze ty sie na takie cos nie piszesz ha ha ha.
[#18] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #17

A ja wprost przeciwnie - w dzieciństwie czytając stare książki, zawsze marzyłem by wstąpić do partyzantki, czy też należeć do szajki SzaregoWilka...
Niestety nie mogę, gdyż wzruszenie odebrało by mi już wszelkie logiczne myśli i kazało ścisnąć Cię za gardło...
[#19] Re: Szukam ludzi ze slaska

@5h00n4y, post #18

Wystarczy spalic pewna łąke z pewnym zielskiem, coby Szary Wilk przestal sie tam pasac i myslec ze jest krowa :P
[#20] Re: Szukam ludzi ze slaska

@SzaryWilk, post #17

Przecież na betablogu naszym ulubionym możemy przeczytać, że Jaśnie Wielmożni Betarycerze w Zakutych Kaskach zakazują używać nazwy Amiga bez ich pozwolenia, czym wiernie naśladują swoją ukochaną Amiga NIC, która praw do nazwy udowodnić nie może, a innych do sądu pozywa.

[#21] Re: Szukam ludzi ze slaska

@Fei, post #20

Fei napisał(a):

> Przecież na betablogu naszym ulubionym możemy przeczytać, że
> Jaśnie Wielmożni Betarycerze w Zakutych Kaskach zakazują używać
> nazwy Amiga bez ich pozwolenia, czym wiernie naśladują swoją
> ukochaną Amiga NIC, która praw do nazwy udowodnić nie może, a
> innych do sądu pozywa.
>
>

Na wieki wieków. Amen

[#22] Re: Szukam ludzi ze slaska

@jimiche, post #21

krowa ha ha ha wypraszam sobie tylko nie krowa ha ha ha,amigowcem ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem