[#1] amiga inc i pan bóczek
ja nie wiem,moze tylko ja mam takie wrazenie,ze w amiga inc znajduja sie sami nieudacznicy,ktorzy nie potrafia nawet przedstawic rzetelenie dowodow.Dlatego mam pytanie,co amiga takiego zobila i my jej uzytkownicy ze nas pan bóczek kaze takimi idotami w firmie,moze ktos zna odp ;).
[#2] Re: amiga inc i pan bóczek

@SzaryWilk, post #1

Powiem ci tylko jedno. Przestań pisać głupoty.

Swoją drogą niech moderatorzy PPA zaczną polować na zwierzaki pierw a nie np. na Arti2-92 czy jak mu tam. Zamiast liczyć błędy lepiej zająć się takimi...co ja wygaduję lol!

[#3] Re: amiga inc i pan bóczek

@SzaryWilk, post #1

Leniwy wilku... znaczy się szary czy jak Ci tam, czy Ty czasem nie koksowałeś i tak przegiołeś z anabolikami, że Ci się w głowie przewróciło he he he he czyli tłumacząc na twoje: ha ha ha ha hahahaha ha ha hahahaha, normalnie w Falloucie to wyglądało tak: yyy ye eeeeeyy, kto grał ten wie o co chodzi.

PS. Sorry za OT ale pan magister l/s wilk się już trochę przejadł

[#4] Re: amiga inc i pan bóczek

@Hugen, post #3

Ja sądzę, że takie tematy z psychologicznego punktu widzenia rozładowują atmosferę na forum. Wątek się tworzy, ludzie najeżdżają na wypowiedź besztając osobę, której poglądy jak wielce osobiste są negowane a następnie administrator forum reaguje w sposób psychologiczno-poprawny. Usuwa temat, rozładowuje atmosferę, jeszcze wstrząśnij rękoma i wszystko jess oki :).

Joke ;D..

[#5] Re: amiga inc i pan bóczek

@SzaryWilk, post #1

Panie Arturze! Ładnie to tak ludzi prowokować? ;)
[#6] Re: amiga inc i pan bóczek

@APC74, post #5

Dokładnie, taki poważny człowiek i takiego jołopa z siebie robi, jak można nawet dla żartu z siebie takiego głupka robić... hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha - tu niema się z czego śmiać tu trzeba płakać albo na odstrzał ok, racja OK

[#7] Re: amiga inc i pan bóczek

@Hugen, post #6

Może Pan Boczek z "Kiepskich"? Wtedy by to wszystko miało sens!!

[#8] Re: amiga inc i pan bóczek

@BagoZonde, post #7

Być może. Ciekawe swoją drogą

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem