[#1] Darmowy serwer, nie musi być PHP, SQL...
Poszukuję darmowego serwera pod moją stronę...
Friko, nie chcę mi czytać obrazków. :(
Chociaż na razie sprawdzałem tylko ten serwer, innych nie... :D
Nie musi mieć obsługi PHP, ani baz danych.
Ja potrzebuję czystego HTMLa, i tak nie korzystam z tych języków (PHP, MySQL, nawet z CSS nie korzystam ), a strony ładnie wychodzą.

Ostatnia modyfikacja: 18.06.07 14:43
[#2] Re: Darmowy serwer, nie musi być PHP, SQL...

@DanielJ., post #1

Ten temat nie ma nic wspólnego z programowaniem Amigi. Wątek przenoszę do Hyde Parku i upominam autora wątku, proszę bardziej zastanawiać się nad wyborem działu forum!
[#3] Re: Darmowy serwer, nie musi być PHP, SQL...

@DanielJ., post #1

Cba.pl,yoyo.pl, republika hmm...co tam jeszcze..

[#4] Re: Darmowy serwer, nie musi być PHP, SQL...

@moderator, post #2

Przepraszam, rzeczywiście nie spojrzałem na nazwę działu...
pwe, na pewno przetestuję, obiecująco przedstawia się cba.pl
Już założyłem konto, www.amiga500.cba.pl :D
Ha, już zrobiłem wstępne pliki HTML, gdy paczuszka dojdzie, wszystko pouzupełniam. :D

Ostatnia modyfikacja: 18.06.07 17:08
[#5] Re: Darmowy serwer, nie musi być PHP, SQL...

@DanielJ., post #1

www.ovh.org

Benedykt

[#6] Re: Darmowy serwer, nie musi być PHP, SQL...

@Benedykt Dziubałtowski, post #5

Jak widać już założyłem sobie konto na cba.pl
Podany przez Ciebie, Benedykcie serwis oferuje znacznie lepsze warunki, min. brak reklam. No, ale nic, szkoda. Mówi się trudno. Na razie moja stronka jest pusta, gdy paczka dojdzie, obiecuję uzupełnić, i napisać recenzję na forum.
[#7] Re: Darmowy serwer, nie musi być PHP, SQL...

Ja również polecam ovh.org. Korzystam od ponad roku i jestem bardzo zadowolony.

[#8] Re: Darmowy serwer, nie musi być PHP, SQL...

No napisałbym wcześniej ale nie było mnie w domu:

Panowie.. święta prawda!!

OVH.ORG

rulez
korzystam z tego serwera od pół roku i chwalę sobie co dnia :D. Jest tam super PHP, więc polecam się pouczyć, super sprawa :D. Zaś co do funkcji mail() to nie działa na tym serwerze, ale z pomocą przychodzi PHPMailer, który można ściągnąć z neta i łatwo zainstalować.

Sam szukałem pół roku temu serwera po tym jak wywalili naszą dziko założoną stronkę z pewnego serwera ;). Najpierw próbowałem jakieś dziadostwa a potem nagle pojawił się moim oczom OVH.ORG, który działa nieustannie, raz tylko serwer był zablokowany na zewnątrz przez pare godzin.

[#9] Re: Darmowy serwer, nie musi być PHP, SQL...

@BagoZonde, post #8

Dlk.pl z płatnych... :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem