[#1] Obraz płyty DVD
Mam obraz płyty DVD o rozszerzeniu .dvd zrobiony programem CloneCD i nie mogę z niego korzystać DaemonTools go nie znajduje(nie czyta takiego rozszerzenia) tak samo jest z Alcoholem 52% próbowałem też z samym CloneCD ale tam nie ma funkcji emulacji DVD-ROM i nie wiem jaki program to trawi.

Ostatnia modyfikacja: 21.06.07 22:26
[#2] Re: Obraz płyty DVD

@Roszak, post #1

jesli to jest image plyty DVD to zmien rozszerzenie na .iso, a jak plik txt z "LayerBreak=1913760" to musisz miec jeszcze osobne pliki z plyta.000 itd. nazwa pliku iso_image.000 jest w tym pliku txt.dvd ponizej.

[#3] Re: Obraz płyty DVD

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

Nie działa jest tylko takie coś:

A to pliki które posiadam:

Podjąłem próbę otwarcia tego w WINRar ale udało sie tylko IMAGE.000

Ostatnia modyfikacja: 22.06.07 16:15

Ostatnia modyfikacja: 22.06.07 16:19
[#4] Re: Obraz płyty DVD

@Roszak, post #1

próbowałem też z samym CloneCD ale tam nie ma funkcji emulacji DVD-ROM i nie wiem jaki program to trawi.

Virtual CloneDrive? ;)

[#5] Re: Obraz płyty DVD

@Roszak, post #3

Musisz te cztery pliki połączyć w jeden TotalCommanderem (Menu Plik -> Scalaj). Potem zmień rozszerzenie z .out na .iso albo .bin. (albo jeszcze jakiś inny)

Daemon Tools w wersji od 4.xx emuluje o wiele więcej niż poprzedniki, zatem jeśli masz wersję starszą to zrób update.

[#6] Re: Obraz płyty DVD

@El Amigos, post #5

Już działa zrobiłem to tym programem co Alpine podał dzięki wielkie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem