[#1] Każda A600 ma takie dziury?
Mam pytanie. W necie nie ma dokładnych zdjęć najpiękniejszej, więc pytam się bo na niektórych fotkach to widziałem. Każda A600 ma dziurę u lewego boku? Obejrzyjcie fotkę, i porównajcie ze swoimi.
[#2] Re: Każda A600 ma takie dziury?

@DanielJ., post #1

Każda.
To potworne "coś z boku" które Cię tak przeraziło zwie się PCIMCIA ;)

[#3] Re: Każda A600 ma takie dziury?

@5h00n4y, post #2

Laptopy też takie mają...a i każda A1200 takie coś ma (moja też).

Jest to bardzo przydatne urządzenie...dopalacze pamięci, kart sieciowe, karty pamięci...

...

[#4] Re: Każda A600 ma takie dziury?

@DanielJ., post #1

Danielku, czy ty o tym nie wiedziałeś?? Na fotce tuningowanej Amigi 600 z usb itd(te które mi dałeś) wystawała sieciówka z tego portu ;) OK

Edycja: Nie wszystkie laptopy mają pcmcia ;)

Ostatnia modyfikacja: 04.07.07 12:45

Edycja: Z boku obudowy wystaw cd slim ;), zastanawiam sie czemu art na ppa pokazuje jak zamontować napęt cd z tyłu ;)

Ostatnia modyfikacja: 04.07.07 13:03
[#5] Re: Każda A600 ma takie dziury?

@arti4-92, post #4

Myślałem że autor sobie wyciął... Chociaż teraz już wiem, i wcześniej też mi się tak składało. Artur, nie jesteś moją dziewczyną żeby tak do mnie mówić... :D
[#6] Re: Każda A600 ma takie dziury?

@DanielJ., post #5

Ani matką, ani ojcem ;P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem