[#1] PC i grafa
Wiem, że nie powinienem poruszać tego tematu na PPA ale niestety nie udzielam się na innych forach. Pytanie:

Ptrzebuję karty graficznej do grzyba lepszej niż co mam czyli Gforce fx 5200 ale chciałbym aby była z tunerem tv ( w miarę tanio).
Co proponujecie?

Ostatnia modyfikacja: 04.07.07 22:07
[#2] Re: PC i grafa

@Arbuz, post #1

Jakiś ATI All-In-Wonder 9800pro albo 9700pro. Są po 200-250zł na allegro.

B.dobry wbudowany tuner, wysoka jakość wykonania karty. Staroć, ale wydajność jeszcze zadowalająca. Ja na 9800pro nie narzekam ;) .
[#3] Re: PC i grafa

@Grygus, post #2

OK Przez jakiś czas sam z takiej korzystałem, tuner tv jak i fm działają wyśminicie. S-VHS to przysłowiowy "szatan mrok, cały rok", 2 wejścia video(svhs i composite), jedno stereofoniczne wejście audio ;)(2x czincz l, r).

[#4] Re: PC i grafa

@Grygus, post #2

Są sporo szybsze od gforce fx5200?
[#5] Re: PC i grafa

@Arbuz, post #4

Można poszukać czegoś innego, zależy ile chcesz wydać na kartę.
Ja potrzebuje wydajnej karty, szykuję się na Windows Vista, i na piękną grafikę w grach. Myślę nad Radkiem HD2900XT...

Ostatnia modyfikacja: 05.07.07 14:15
[#6] Re: PC i grafa

@DanielJ., post #5

Chcę wydać do 300 złotych ale musi być szybsza i musi mieć tuner tV. (to dla dzieciaka bo mi cięgle siedzi na Pegazie i się nie mogę dopchać do własnego kompa bo tam mam tuner tv a w grzybie nie. Szybsza karta musi być bo gforce 5200 tnie się na NFS Carbon.
[#7] Re: PC i grafa

@Arbuz, post #6

Znalazłem parę Radków na allegro, i GeForce 8500GT, ale ta chyba bez tunera.
Poszukaj sam, Radki z serii X powinny być dobre.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem