[#1] Ciekawe aukcje na ebay.pl
Witam, siedząc na drugim najbardziej popularnym serwisie aukcyjnym jakim jest ebay.pl zauważyłem gościa o ksywce "amigulan".
http://search.ebay.pl/_W0QQsassZamigulan
Popatrzcie: proc 68000 16 megaherców, proc 68010 nie wiem ile megaherców, i inne ulepszające dodatki.
Czy taki 68000 16mHZ pasował by do A600? Wiem, że owy pan nic o tym nie piszę, ale pytam się żeby upewnić.
[#2] Re: Ciekawe aukcje na ebay.pl

@DanielJ., post #1

Nie będzie pasować choćby dlatego, że jest w innej obudowie a A600 nie jest przewidziana do pracy z szybkościa 16MHz.

PS: Coś się tak uparł na te wymiany procków w A600? Daj jej spokój :D

Ostatnia modyfikacja: 05.07.07 11:42
[#3] Re: Ciekawe aukcje na ebay.pl

@AlaN, post #2

To nie ja... :D
No bo turbo do A600 to jest cholernie drogie, i wiesz szukam sposobu na tanie rozbudowanie.
[#4] Re: Ciekawe aukcje na ebay.pl

@DanielJ., post #3

sposobu na tanie rozbudowanie.

No to kup wreszcie A1200 + tanie rozszerzenie (chocby Blizzarda 020/28 MHz z 4 MB fast za jakies 30-40 zl). Niczego wiecej ci nie potrzeba.
Podlaczysz tylko stary HD z peceta i CD-ROM.
Bedziesz miala AGA. Pobawisz sie WB i pograsz we wszystkie gry z A500/600 i oczywiscie te ktore chodza tylko pod AGA. To jest najtansze i najlepsze rozwiazanie.

PS. Mozesz tez kupic lepsze turbo, tez za grosze. I bedziesz gosc.
[#5] Re: Ciekawe aukcje na ebay.pl

@Andrzej Drozd, post #4

Dobra, przekonaliście mnie...
Kto chcę moją A500?

>>Miał, nie miała. Jestem facetem... :P

Ostatnia modyfikacja: 05.07.07 13:55
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem