[#31] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@Lorak, post #30

To nic nie da . On porostu nie chce myśleć . Chce być głupi i na nic się zdadzą te porady . Z Tępaka nie zrobisz geniusza jeśli on tego nie będzie chciał . A arti porostu chce aby go wyszydzano .

Benedykt

[#32] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@Benedykt Dziubałtowski, post #31

Taki z niego sado-maso? ;)
[#33] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@Benedykt Dziubałtowski, post #31

Dość mocne słowa ale...
nie wiem skąd obecnie taki wylew grafomanii się szerzy... za "moich" czasów takie wybryki były nie do pomyślenia (do ukończenia technikum zwłaszcza...)

[#34] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@MaaG^dA, post #33

Wiem ,że są to mocne słowa . Wiem tez ze w czasach młodości moich rodziców sytuacja wyglądała zgoła inaczej jeśli chodzi o ortografię .

Teraz mamy inne czasy 80% społeczeństwa ma dysleksję (trudno powiedzieć ile sobie załatwiło papiery na to . (ja mam jak już pisałem ale niezałatwione )

jedno jest ważne w czasach dzisiejszej techniki dysleksja czy dysortografia NIE JEST żadnym wytłumaczeniem , Nie masz firefoxa ani worda ani słownika pod ręką to jest słownik online. Nie umiesz znaleźć na sieci słownika online to poproś mamę,tatę,ciocie,siostrę , przechodnia o sprawdzenie twojego posta przed wysłaniem . Tłumaczenie typu mam dysleksję nie mam firefoxa itp itd jest najzwyklejszym objawem lenistwa.

Chcieć znaczy móc !!

A przykład artiego pokazuje tylko jak bardzo lenistwo może być zakorzenione . Na razie wyśmiewają się z artiego na forum . Ale kiedyś ten człowiek skończy szkołę i pójdzie do pracy . Ciekawe kto go zatrudni jeśli on ma takie podejście do sprawy ortografii. Nie potrafi nawet jednego słowa w poście napisać bez literówek "dzienki"

Benedykt

[#35] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@Benedykt Dziubałtowski, post #34

Ja też nie mam papierów no i mi z tym dobrze.

Połowa? W mojej 6 klasie było 26 osób z czego ze 3-4 miały dyslekcję...ale przynajmniej papierki.

[#36] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@pwe, post #35

Ja na szczęście nie mam z niczym problemów.
Ani z dziewczynami , ani z dysleksją.
Benedykt, racje masz, już tyle Arturowi radzono.
Gdy używa Firefox, jest dobrze. A gdy siada na to idiotyczne IE to aż mi dech w piersiach zapiera. Dysleksje da się porzucić!!! Tylko trzeba to chcieć.

[#37] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@DanielJ., post #36

IE też można porzucić.

[#38] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@pwe, post #37

No, ale on jest na wakacjach w Szczecinie, a ta ma kompa nie swojego i nie może nic nowego instalować.
Chociaż ktoś może mieć problem z kolorami, a ściślej z ich odróżnianiem i nie widzieć kreseczki pod źle napisanym wyrazem.
Dobrym przykładem jest post #26 w tym temacie... :P

Ostatnia modyfikacja: 08.07.07 18:48
[#39] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@DanielJ., post #36

Porzucic sie nie da, da sie co najwyzej zniwelowac, porzucic sie da
jedynie, gdy nie jest to dysleksja, a lenistwo...

[#40] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@Kaczus, post #39

No właśnie, to jest lenistwo!!!
Ten ban był niepotrzebnie zdjęty. pomysł

[#41] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@pwe, post #37

Ten tekst był świetny

[#42] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@x3nU, post #41

Wniosek? Dysleksja równa się IE...

[#43] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@DanielJ., post #42

IE= zło!

[#44] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@pwe, post #43

Dobra, nie spamujmy.
pwe, zajrzyj na swoje forum.

[#45] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@GumBoy, post #27

Worda też nie mają ;)

[#46] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@arti4-92, post #45

Open Office jest darmowy ;)
Jacy nie mają?

[#47] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@arti4-92, post #45

Popełnianie rażących błędów jest dla mnie trochę irytujące.
Chłopie, zdałeś do 3 gimnazjum? ;)

[#48] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@DanielJ., post #47

poprawka z polaka ;P a średnia powyżej 3.1

[#49] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@arti4-92, post #48

No, to dobrze. Masz poprawkę z polaka, to się i pisać bez "lisiego ognia" nauczysz. :D

[#50] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@arti4-92, post #48

[#51] Re: Gdzie dodawać artykuły.

@Benedykt Dziubałtowski, post #34

ja sie nie tłumacze dysortografią ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem