[#31] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@Andrzej Drozd, post #29

dałem edycje, ruszyła mi sie łapa ;/, na aparacie tego nie widziałem, a acu ledwo żyły, jak chcecie, dam lepsze foto, bo już naładowałem acu

[#32] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@arti4-92, post #31

Ruszyła się czy nie :) , ale myślę, że to chyba bardziej wina marnego aparatu.
[#33] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@Kiv_Master, post #32

Aparat swoje przeżył, podejrzewam że niejeden nowy aparat by już u mnie umarł. Aprat ma ok 5 lat ;/ przeżył kilkanaście upadków na kafelki, asfalt, przeżył nawet lądowanie na kamienną drogę, podejrzewam że to jest winą nieostrych zdjęć. A jak już wjechaliśmy na temat aparatów, może ktoś zna aparat z auto stabilizacją obrazu, mogę wydać ok 500 zł

Edycja: Ma być w miarę wytrzymały ;)

Ostatnia modyfikacja: 16.07.07 21:09
[#34] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@arti4-92, post #33

Ma być w miarę wytrzymały

To chyba musialby byc zintegrowany z telefonem Nokia. Nie ma nic wytrzymalszego na swiecie :)

[#35] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@Andrzej Drozd, post #34

nokie są trwałe?? n70 rozsypuje sie po pierwszym upadku, n93 jest podobnie ;/, nokia zeszła na psy ;/

[#36] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@arti4-92, post #35

Telefony mitsubishi rzondzom i fogule som kóltowe.

[#37] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@Andrzej Drozd, post #34

przy moim urzytkowaniu niekoniecznie, juz zdazylem 2 nokie rozwalic 1600 i 7650, chociaz siemensy szybciej mi padaly...

[#38] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@Banderas, post #37

siemens to ****, a nokia 3310 i 6310i wymiatają

[#39] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@arti4-92, post #38

a wracajac do tematu, kupiles caly sprawny zestaw cdtv tylko po to by wymienic klawisze ?

[#40] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@kutafon, post #39

Na to wygląda, ja kombinuje z kasą, bo chcę nabyć CDTV.
A szkoda że Artur sprzedaje tak drogo...

[#41] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@kutafon, post #39

tak :D

[#42] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@DanielJ., post #40

drogo

[#43] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@arti4-92, post #42

Drogo, bo Amiga nie ma klawiszy << i >>, a klawiatura jest w pół murzynką...

[#44] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@arti4-92, post #38

Ja mam Siemensa C72 (kiedyś A65) i sprawuje się bardzo dobrze.
A wytrzymały jest Panasonic GD50. Upadł mi z jakiegoś metra i więcej na ziemie wyświetlaczem i nic mu nie było.

Ostatnia modyfikacja: 28.07.07 10:59
[#45] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@DanielJ., post #43

"...komputer, jedyna w swoim rodzaju klawiatura(pierwsze modele CDTV takie miały) ... "

pomijajac fakt ze trzeba bylo sie rozejrzez za uszkodzona klawiatura od cdtv (a nie caly zestaw ), to chyba wolalbym kupic http://www.allegro.pl/item218349447_amiga_cdtv_komplet_na_chodzie_unikat.html jesli mialbym wybierac ;)

ps. jestes mlody, ucz sie na swoich bledach OK

Ostatnia modyfikacja: 29.07.07 22:01
[#46] Re: Arti kupił kupe złowmu, CDTV+a1200.

@kutafon, post #45

Właśnie mówię, gdyby cena była równa 100 złotych, to brałbym, bez zastanowienia.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem