[#1] Czy to jest karta, dzięki której uaktywnimy porty ISA w a2000
Tak jak w temacie
http://allegro.pl/item216568097_karta_graf_proc_286_ram_chyba_do_amiga_2000.html

Ostatnia modyfikacja: 16.07.07 20:13
[#2] Re: Czy to jest karta, dziêki której uaktywnimy porty ISA w a2000

@arti4-92, post #1

Nie. To nie jest karta dla Amigi. Brak slotów Zorro, więc jak ją obsłużysz?
[#3] Re: Czy to jest karta, dziêki której uaktywnimy porty ISA w a2000

@arti4-92, post #1

Przecież o tej karcie było już na forum.

[#4] Re: Czy to jest karta, dziêki której uaktywnimy porty ISA w a2000

@x3nU, post #3

ja pierwszy założyłem temat ;), zobacz kiedy ten temat założyłem, a kiedy był założony tamten ;)

dokładnie dzień wczoeśniej

Ostatnia modyfikacja: 20.07.07 11:19
[#5] Re: Czy to jest karta, dziêki której uaktywnimy porty ISA w a2000

@arti4-92, post #1

Porty ISA w dużych Amigach potrafią uaktywniać sprzętowe emulatory PC i wykorzystywać na swoje potrzeby. Są to konstrukcje z końca lat 80-tych, na poziomie słabych 386. Teoretycznie karty ISA mogą być za pośrednictwem takiego emulatora/bridgeboarda obsługiwane z poziomu Amigi, jednak z pewnością nie ma żadnych driverów pozwalających wykorzystać tę możliwość we "współczesnych" zastosowaniach.

A karta z Allegro to jakieś starocie do grzyba.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem