[#1] Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]
Kilka tygodni oczekiwań, dziesiątki zarwanych nocy, setki kropel potu, tysiące pomysłów, miliony prób, ale jeden jedyny cel – stworzenie strony internetowej nadchodzącego zinu Intro. I wreszcie nam się to udało!
Co zawiera strona? Na dzień dzisiejszy najważniejsze informacje dotyczące Intro. Za kilka dni zostanie rozbudowana o kolejne działy, które – mamy nadzieję – przypadną Wam do gustu i sprawią, że chwile jakie spędzicie z zinem Intro będą jeszcze przyjemniejsze. A sam zin pojawi się już w najbliższą niedzielę, 22 lipca.
Tymczasem zapraszam już do przeglądania strony Intro – http://IntroZin.pl oraz do aktywnego działania na naszym forum – http://forum.IntroZin.pl

Pozdrawiamy,
redaktorzy naczelni projektu IntroZin

[#2] Re: Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]

@Kokos, post #1

Nawet dobrze wyglada na IB2.3, ale kodowanie jest rodem z Allegro :)
[#3] Re: Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]

@Kokos, post #1

PREMIERA 22 LIPCA

Chłopaki postanowili czynem uświęcić "święto E. Wedla" ;)

Obstawiam, że skończy się na jednym numerze.
[#4] Re: Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]

@Kokos, post #1

Kampania reklamowa zauważona na 2 forach na których mam przyjemność (?) być członkiem (?!?)... PPA i PPK - zbieżność nazw przypadkowa? ;)

[#5] Re: Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]

@APC74, post #3

Obawiam sie ze jak nie zabraknie checi to bedzie to szlo do przodu i na jednym ZINie sie nie skonczy. Tego sobie zycze.

[#6] Re: Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]

@kwolf, post #5

A ja się obawiam, że zapał ulotni się niczym sen jakiś złoty po wydaniu jedynki.
[#7] Re: Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]

@APC74, post #6

no niestet rzeczy darmowe w ktore trzeba wlozyc duzo pracy i robic to czyklicznie maja to do siebie ze szybko sie koncza,ale pomimo tego zycze 100 numerow ;) wbrew wszystkiemu i wszystkim he he he.
[#8] Re: Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]

@SzaryWilk, post #7

> [...] zycze 100 numerow ;) [...]
Pesymista. :P

[#9] Re: Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]

@Kokos, post #1

Ziny to fajna sprawa była jak nie miałem jeszcze internetu w domu. Nosilo się toto na dyskietce od kumpla i była zabawa na cały dzień. A teraz w necie jakoś tak... niefajnie ;) ?
[#10] Re: Nowy Zin! Czy i ten padnie po paru numerach? ;]

@Grygus, post #9

Zgadzam się. To już nie to samo - ile to trzeba było się nalatać, żeby "wyrwać" najnowszego Fat Agnusa... A teraz klimat się jakoś ulotnił. Albo może ja się tylko starzeję.
[#11] IntroZin #01

@Kokos, post #1

Miło nam poinformować, iż prace nad premierowym wydaniem nowego magazynu internetowego - IntroZinu - dobiegły końca i numer pojawił się w sieci! Wszystkich sympatyków dobrej lektury zachęcamy do ściągnięcia go na dysk lub przeczytania online. Zapraszamy do lektury!

http://introzin.pl/numer1/

Zgodnie z zapowiedziami redakcji 1# obfituje w artykuły poświęcone zarówno grom komputerowym, jak i książkom. Dla fanów wirtualnej rozrywki przygotowaliśmy recenzje m.in. takich hitów jak Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Tomb Raider: Anniversary czy też Jade Empire. Ci zaś, którzy lubują się w dobrych ksiażkach, nie przejdą na pewno obojętnie obok recenzji "Kronik Jakuba Wędrowycza" albo też "Kiedy Bóg zasypia".
Również fani subiektywnej publicystyki powinni czuć się ukontentowani. Wszystkim graczom polecamy artykuł o wiele mówiącym tytule "Czego boją się producenci czyli seks w growym swiecie". Warto również zastanowić się, na jakie produkcje warto czekać podczas zbliżającej się jesieni i zimy - o tym wszystkim w "Nadziejach na 2007".

To jednak tylko namiastka tego, co czeka na Was samym numerze - oto pełny spis treści:

GRY

Zapowiedzi
-Starcraft II
-Pro Evolution Soccer 2008
-Empire Earth III
-Sacred 2
-FM Live
-Juiced 2
-Sins of a Solar Empire
-SimCity Societies
-Dusk-12
-Airline Tycoon 2
-Call of Duty 4

Recenzje
-Tomb Raider: Anniversary
-C&C: Tiberium Wars
-PzK: Na krańcu świata
-Oblivion
-Gothic III
-Bad Day: LA
-Eve Online: Revelations
-Jade Empire
-Instinct

Publicystyka
-Sterowanie myslami
-O Falloucie 3
-Seria CM/FM
-Czego boją się producenci czyli seks w growym swiecie
-Nadzieje na 2007
-Recenzje gier komórkowych

KSIĄŻKI

Recenzje
-Kroniki Jakuba Wedrowycza
-Czerwona Gorączka
-Kiedy Bóg zasypia
-Karaibska Krucjata 1&2
-Zniknięcie młodego lorda
-Życie po życiu
-XX wiek - stulecie zagadek i fenomenów

Publicystyka
-Andrzej Ziemianski
-Relacja z Wrocławskich Dni Fantastyki

INNE

Film
-Serie Anime

Muzyka
-Tenacious D

Inne
-Okladka
-Wstep
-Skala ocen
-Komiks
-Rekrutacja

[#12] Re: IntroZin #01

@Kokos, post #11

Nic o Amidze?

[#13] Re: IntroZin #01

@mailman, post #12

Objechaliście nowy zin amigowy to widać Panowie nauczyli się z doświadczenia, że nie warto. ;)

[#14] Re: IntroZin #01

@Kokos, post #13

Phi, na PPK to dopiero było jechane!
... aż pozwolę sobie zacytować komentarz recki C&C3:
"Więcej sylab niż jest w tej recencji to ja wypowiadam podczas *****enia, a wszystkie lafiryndy znają mnie jako 'małomównego kochanka'"

[#15] Re: IntroZin #01

@Kokos, post #11

Pfff... :(
Kokos - na cholerę robisz tyle szumu z tym zinem na amigowym portalu (jakby nie było), skoro nic w nim nie ma o Amidze?
Ale dzięki za ostrzeżenie (spis treści) - przynajmniej nie stracę czasu na bezsensowne przeglądanie w nadziei, że może jednak coś amigowego się trafi...
[#16] Re: IntroZin #01

@APC74, post #15

Jest w HydeParku? Jest. So szat da.. ;)

Niektórzy lubią zinki, nawet jeśli traktują o gotowaniu.

Zluzuj poślady, meeen.

[#17] Re: IntroZin #01

@Kokos, post #16

Zluzuj poślady, meeen.

Piszesz to zawsze, gdy ktoś urazi Twoją wrażliwą, artystyczną duszę...

Czyżbym Cię uraził? O - jak mi przykro...
[#18] Re: IntroZin #01

@APC74, post #17

A dleczemu miałbyś mnie urazić? :> Aż tak mnie nie lubisz? ;(

[#19] Re: IntroZin #01

@Kokos, post #18

Bynajmniej - wręcz kocham Cię (skrycie) miłością nieszczęśliwą w serduszkach - bo wiem, że Twe serce należy do kogoś innego...

;) :P
[#20] Re: IntroZin #01

@APC74, post #19

Czytajac to nasuwa mi sie tylko jedno slowo:
BUHAHAHA

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem