[#1]
Nie rozbijajcie nigdy nogą szyby!!! Rozciołem se strasznie noge!!
arti4-92 autor wątku
Tak jak w temacie, biłem szybe nogą i rozciołem se noge, rana 7 cm długości, szserokość 2 cm, glębokość 1,5 cm, rana do kości. Zszyta po 20 minutach!! Najdziwniejsze jest to że nic nie bolał, spojżałem smierci w oczy, tak powiedział chirurg ;/. Później dam foto rany!!
23.07.2007 21:56
[#2]
Re: Nie rozbijajcie nigdy nogą szyby!!! Rozciołem se strasznie noge!!
PS: A to co powiedział Korni miałem także kiedyś przyjemność usłyszeć w dzieciństwie od jakże miłej Pani doktor z Jastrzębia-Zdroju. Z tym że ona dodała jeszcze: "To byłby spokój."
Pozdrawiam!
23.07.2007 22:13
[#5]
Dobrze Arti, ze jej sobie nie zlamales... :D
A swoja droga az strach pomyslec co by bylo gdybys rozbijal okno nosem..
pewnie przecielo by cie na pol ;)
24.07.2007 00:40
[#11]
Wszytko przez lekarzy. Uniemożliwiają Matce Naturze prowadzenie naturalnej selekcji w ramach gatunku. A nie można powiedzieć, że w omawianym przypadku ona próbowała tego zupełnie bez racji.
24.07.2007 11:13
[#14]
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.