Przenieśli je do indochin i zaczęli produkować części do maluchów . jak zakończono produkcje maluchów to wszystko wykupili bracia K. i magazynują tam księzyc który rzekomo podprowadzili .
Wiesz, tym panem z pierwszego posta powinny zajac sie sluzby bezpieczenstwa. On juz chyba dziesiaty raz o to pyta (z tym ze za kazdym razem w innej formie).
Wytrwaly bot :P
Ej czemu znow wszyscy reaguja w ten sam sposob. Ja rowniez jestem ciekawy jak potoczyly sie losy nieruchomosci oraz calego inwentarzu po s.p. Commodore. Pytanie jak najbardziej powazne (choc moze zadane w niewlasciwy sposob).
Z Amigą było pewnie tak samo jak teraz samochodami, części były robione w innych zakładach, a w jednym były składane. Zakładam że chodzi mu o to gdzie były składane, a nie oto gdzie była robiona np. górna cześć obudowy ;]
Syndyk, albo jak go tam zwa w Ameryce, wszystko wyprzedal, nieruchomosci sprzedano lub wynajeto jakims firmom, producenci podzespolow najprawdopodobniej produkuja podzespoly do czegos innego.
Jeżeli chodzi o ten budynek po którym łazi Dave Hayne z kamerą, to teraz jest w nim magazyn jakiejś dużej brytyjskiej sieci sprzedaży wysyłkowej. Czy coś ;) . Ktoś kiedyś tu na forum pisał o tym.
No wlasnie ogladalem ten filmik o "ostatnim dniu w Commodore" i dokladnie zastanawialem sie, co sie stalo z tym zakladem. A czy sa jakies filmiki z czasow kiedy zaklad pracowal? Chetni bym zobaczyl jak z tasm zjezdzaja nowiutkie Amigi ;)
Dla mnie to prawie wogole nie wyglada, bo Haynie, zamiast zastanowic sie, co chce sfilmowac i sie przy tym zatrzymac na chwile, gania z kamera bez sensu...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.