[#1] Specyfikacja układu RV630
AMD upubliczniło specyfikację układu RV630 stosowanego w kartach graficznych Radeon HD 2600 Pro i HD 2600 XT.

Czy takie karty graficzne są wspierane przez MOS-a/OS4? Czy po wydaniu takiej specyfikacji może to oznaczać, że takie sterowniki się pojawią?

[#2] Re: Specyfikacja układu RV630

@mailman, post #1

heh XBOX-360 ma tylko RV500 ;]

[#3] Re: Specyfikacja układu RV630

@mailman, post #1

Czy takie karty graficzne są wspierane przez MOS-a/OS4? Czy po wydaniu takiej specyfikacji może to oznaczać, że takie sterowniki się pojawią?

A po co? Takich kart nie da sie wsadzić do żadnego sprzętu na którym działa os4/mos więc jaki sens tego?

[#4] Re: Specyfikacja układu RV630

@marcik, post #3

O, nawet nie wiedziałem

[#5] Re: Specyfikacja układu RV630

@mailman, post #4

Byłoby fajnie, gdyby AMD upubliczniło RV280 i RV300...

[#6] Re: Specyfikacja układu RV630

@Grzegorz Kraszewski, post #5

Według zapowiedzi ma być tylko >R500

[#7] Re: Specyfikacja układu RV630

@mailman, post #4

Właśnie widzę na MorphZone, że wczoraj ktoś zapytał o to samo co ja detektyw

[#8] Re: Specyfikacja układu RV630

@mailman, post #1

to jest karta na pci-e, czyli nie da rady zeby to tam weszlo, a po za tym po co taka karta w pegazie/a1? przeciez to jest taki wymiatacz ze watpie zeby jakas najnowsza gra na pc z super hiper mega extra grafika to wykozystala, a do tego proc w pegu/a1 by spowalnial ta karte, podobno juz radeona x1950 nie oplaca sie kupowac do mojego pc (i tak bym nie kupil) bo proc zabardzo by ja przymulal (sempron 3000+).

[#9] Re: Specyfikacja układu RV630

@Banderas, post #8

sa adaptery widzialem jak karte na PCI-E podlaczyli do AmigiOne na jakims party.

[#10] Re: Specyfikacja układu RV630

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #9

hmm ciekawe, tylko ciekawe gdzie mozna taki wynalazek zdobyc?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem