[#1] Reklama Commodore
Szukam pewnej reklamy Commodore, ktora swego czasu (o ile pamietam, w latach 91-94) pojawiala sie zawsze na okladce, dokladnie z tylu, Magazynu Amiga. Bylo to takie futurystyczne miasto z budynkami podpisanymi "Amiga 3000", Unix, cos tam jeszcze z Commodore PC chyba itd. Szukalem na googlach, ale chyba to byla reklama polskiego oddzialu, wiec na nic nie trafilem. Ktos ma moze?

Update: Nazywalo sie to Commodore World chyba ;)

Ostatnia modyfikacja: 15.09.07 11:20
[#2] Re: Reklama Commodore

@_arti, post #1

moze ja znajde gdzies na okladce ta reklame to przejde sie do kumpla i zeskanuje.

swoja droga jak bylem maly to zawsze lubialem ogladac ta reklame bo byla tam duzo roznych szczegolow (jakies wypadki na drodze itp)

Ostatnia modyfikacja: 15.09.07 12:30
[#3] Re: Reklama Commodore

@Banderas, post #2

Woow, bylbym bardzo wdzieczny. Ja tez zawsze lubilem ja ogladac, wiec teraz postanowilem zrobic sobie z niej plakat na sciane ;]

[#4] Re: Reklama Commodore

@_arti, post #1

Pamietam te reklame doskonale. Bylo jeszcze jakos popodpisywane "pion komputerow osobistych" "pion komputerow profesjonalnych czy jakos tak" Akurat nie ma mnie teraz w domu, bede dopiero we wtorek ale jakby Banderasowi nie udalo sie jej zeskanowac to sie przypomnij to Ci ja zeskanuje. Pozdr.

[#5] Re: Reklama Commodore

@Lorak, post #4

Dobra, juz mam. Wybralem sie do lokalnego sklepu, ktory kiedys byl typowo Amigowy. Okazalo sie, ze maja stare MA. Znalazlem taki z reklama ;]

Dzieki za pomoc.

[#6] Re: Reklama Commodore

@_arti, post #5

Zarzuć skanem dla potomności, plx! :)

[#7] Re: Reklama Commodore

@_arti, post #1

Commodore - Koncern Technologii
http://www.exec.pl/comments.jsp?nid=2776
http://www.honma.de/blog/?p=30
A widziałeś na tej reklamie supermena, potrąconego człowieka i kraksę?

Ostatnia modyfikacja: 15.09.07 18:00
[#8] Re: Reklama Commodore

@amigafan, post #7

Hehe dobre OK

[#9] Re: Reklama Commodore

@_arti, post #5

kurde nie umiem znalesc tych gazet... jak bys mogl to wrzucic na forum w jakiejs fajnej rozdzielczosci?

[#10] Re: Reklama Commodore

@Banderas, post #9

Mam te gazety z tymi reklamami, dziś wieczorem zeskanuje.

[#11] Re: Reklama Commodore

@amigafan, post #7

Szkoda, że nie jest w wyższej rozdzielczości :/ P.S. Gdzie tam jest Super Man?

Ostatnia modyfikacja: 25.09.07 20:46
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem