[#1] Czy sa jakies statystyki...
ile amig w polsce bylo sprzedanych,badz ile sztuk moze byc na rynku ?.
[#2] Re: Czy sa jakies statystyki...

@SzaryWilk, post #1

Ja, swoją pierwszą Amigę - pięćsetkę dostałem z Niemiec :D. Tak więc nie policzysz tego. Statystycznie mogę Ci powiedzieć, że jeżeli 100% komputerów w Polsce uznaje się za pecety, to 2-3% z nich to Amigi :DDD.

[#3] Re: Czy sa jakies statystyki...

@BagoZonde, post #2

Chyba 2-3^(-5)% ;)

[#4] Re: Czy sa jakies statystyki...

@Lorak, post #3

@Lorak
Byłbym większym optymistą..

..

.....

...

no dobra, wygrałeś :). Ale ja robię kawałek percentyla plus, bo 100% amigowo jestem osadzony :).

addit: ten temat powoli zaczyna się klasyfikować chyba pod dział: Pręgierz.
Uważajcie chłopcy :D

Ostatnia modyfikacja: 18.09.07 19:24
[#5] Re: Czy sa jakies statystyki...

@SzaryWilk, post #1

Temat był wałkowany na tym forum na wszystkie możliwe sposoby i kombinacje (ile Amig klasycznych/Pegów/AOne i tej drugiej - w Polsce/innych krajach/globalnie, ile wszystkich Amig razem, ile konkretnych modeli itd. itp.). Wyszukiwarka na forum jest dobrze ułożona (grxmrx ją dobrze wytresował) i nie gryzie - skorzystaj z niej zamiast zakładać kolejny durny wątek.
[#6] Re: Czy sa jakies statystyki...

@APC74, post #5

szukalem ale nic nie znalazlem,moze jakas mala podpowiedz.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem