[#1] Szukam gry Akcji
Witam ...
MaM prośbe jak ktoś zna takaową gre prosze o napsianei mi jej tytulu

Otóż kiedyś grałem se w demo ... Demo w CDA (uu kilka lat temu... ) I teraz bardzo potrzebna jest mi taka gra ale niestety nie pamietam tytułu ...

OPIS:
Jest to demo że jesteśmy na plaży (jakiś wojownik i jest tam rozbita łudka ... jesteśmy w wodize musimy szybko wyjść bo jak będizmey długo podpływa duża ryba i nas je XD itp jak dobrze pamiętam ... mamy kusze i miecz ... jesteśmy podkoksowani ) Idziemy se urwiskiem nad morzem (jak wpadniesz to plywaja rekiny[chyba]) walczymy , i potem jak dobzre pametam tzreba wejsc na line itp. XD wiem nie szczegółowo ... No ptem walczymy i walczymy I Najważneijsze jak wchodzimy za takie wrota otwieramy je a tam mnóstwo takich łuczników stoi, i tak konczy sie demo(oni chyba mają zielone płaszcze ale nie wiem ... ) ... jeśli ktoś poamięta takie demo i zna tytuł tej gry prosze o podanie mi jej bardzo bym byl wdzieczny

W te demo grałem z kilka lat temu ... była to w miare znana gra i dobrze wykonana (jak na swojej czasy) Nie znam lepszego opisu ... a na gry.wp.pl jest 2 tys i iles tam gier akcji XD Jak ktoś kolekcjonuje CDA niech sprawdzi pls ... no to było jeszcze za czasów CDA jak sie płyte włączało to cały ekran zajmowało i po lewej stornie były tytuły Wiem słabe opisy no ale juz tych plyt nie mam bo wiadomo mlodszy brat itp

Z góry THx...

Ostatnia modyfikacja: 24.09.07 22:24
[#2] Re: Szukam gry Akcji

@palbezi, post #1

A na jaką platfomę to było? Na Amigę?

[#3] Re: Szukam gry Akcji

@palbezi, post #1

O ja pierd..., kolejny gigant poprawnej pisowni. Zamieszczanie postów takiej "jakości" powinno być karalne, najlepiej ich szybką kasacją.

[#4] Re: Szukam gry Akcji

@PopoCop, post #3

Dlaczego kasacją? Może wejdzie tutaj za rok lub dwa, gdy bardziej się dokształci i zobaczy jak się wygłupił.

[#5] Re: Szukam gry Akcji

@PopoCop, post #3

O ja pierd..., kolejny gigant poprawnej pisowni. Zamieszczanie postów takiej "jakości" powinno być karalne, najlepiej ich szybką kasacją.

Hehe. Ja taki radykalny nie jestem ale uważam, że masz sporo racji.
Ten post jest bardzo ciekawy pod względem składni. Pomijam już takie kwiatki jak "łudka", bo to dzisiaj jest standard w sieci. ;) No ale fakt zupełnej rezygnacji z kropek oznaczających koniec zdania mnie rozwalił.
Widać, że autor potrzebuje jakiegoś znaku kończącego zdanie czy myśl, bo ratuje się jakimś dziwnym trzykropkiem ze spacją.

Mnie dziwi jeden fakt. Jak się ktoś przyczepi do takiego stylu pisania to zaraz zostaje "obsobaczony" i mówi mu się, że to nie jest klasówka w szkole i przecież i tak wszyscy to rozumieją. No ale przeciez kropki, przecinki, znaki zapytania, wykrzykniki sa dla naszej wygody. Mi łatwiej jest się wysłowić jak mam do dyspozycji interpunkcję. No i jestem pewien, że czytającemu łatwiej się czyta. Gdyby pisanie z zasadami interpunkcji było niepoprawne to i tak bym tak pisał, bo tak jest bardziej sensownie. :) Przecież ten post bez kropek pisałbym godzinę i nie wiem czy bym go napisał. Nie wiem jakbym sobie poradził na przykład ze zdaniem pytającym. Trzeba naprawdę mocno pokombinować żeby czytający zrozumiał, że zdanie, które nie jest zakończone znakiem zapytania jest pytające (co innego w języku angielskim w którym zdania pytające mają specyficzną budowę). No i po co tak sobie utrudniać życie skoro można po prostu postawić znak zapytania i wszystko jest ok? :) To takie wygodne i proste. To samo jest z kropkami. Męczą się żeby skończyć myśl robiąc jakieś większe spacje, trzykropki, uśmieszki. No a przecież wystarczy walnąć w kropkę i jest ok. :) O przecinkach nie mówię, bo skoro ktoś nie rozumie zasad stosowania kropki to przecinki są już dla niego zupełnie nie do zakumania. :)

[#6] Re: Szukam gry Akcji

@palbezi, post #1

;]
[#7] Re: Szukam gry Akcji

@parallax, post #6

po czym poznac dziecko neostrady ?

po znaczku interpunkcyjnym "xD"
[#8] Re: Szukam gry Akcji

@selur, post #7

Eh... widze że nie jest tu lubiane takie pismo a więc chce sie wytłumaczyć ... XD. Pisałem to na szybkiego bo sie śpieszyłem i na dodatek pisałem na laptopie gdzie mi sie mylą literki :P, a co do wypowiedzi z zobaczeniem za kilka lat jak sie wygłupiłem nie powiedziałbym, Mysle jednak że takimi postami z "kasacją" albo takie jak ty piszesz bym taki wzioł pod przykład :).

A co do pierwszej wypowiedzi "jaka platforma" hmm... szczerze mówiąc nie wiem co odpowiedzieć :) A więc wiem że tu gadacie o tej Amidze ale ja niestety tego nie znam ... To bylo normalnie na kompa który ma teraz 7/8 lat :)na Windowsa 98 ... Ja bardziej interesuje sie nowszysmi komputerami a nie starszymy platformami :) A więc o tym ze mną nie pogadasz...

To zna ktoś ?

(napisałem na tym forum bo kto wie może ktoś by sie znalazł kto by znał :) )

PLS odpiszcie jak znacie... z góry thx i sry za orty. A dla mniej tolerancyjnych :
Proszę odpiszcie jak znacie z góry dzięki i sorry za błedy ortograficzne.
[#9] Re: Szukam gry Akcji

@palbezi, post #8

To bylo normalnie na kompa który ma teraz 7/8 lat na Windowsa 98

No to jakim cudem Ci przez myśl przeszło, że możemy Ci pomóc?

Wchodząc na portal dla elektroników będziesz pytał o techniki wykańczania mieszkań?

Przenoszę wątek do Hyde Parku.

[#10] Re: Szukam gry Akcji

@palbezi, post #8

To zna ktoś ?

Poszukaj sobie w google. Znajdz jakies forum z grami. Tam opisuja tysiace gniotow dotyczacych akcji. A jak ci sie nie chce szukac, to odpal po prostu jakis Medal Of Honor albo Dooma3.
[#11] Re: Szukam gry Akcji

@mailman, post #9

No i zobacz co zrobiłeś! Mailmana zdenerwowałeś! Nawet nie wiesz co teraz przeżywa jego rodzina.. :(

[#12] Re: Szukam gry Akcji

@Kokos, post #11

Ja się wcale nie zdenerwowałem Załamuję jednak ręce przy takim ludzkim myśleniu.

[#13] Re: Szukam gry Akcji

@mailman, post #12

Spokojnie pocztusiu, jesteśmy z Tobą. :)

[#14] Re: Szukam gry Akcji

@palbezi, post #8

Ja bardziej interesuje sie nowszysmi komputerami a nie starszymy platformami :)

Ghmm.. czuję się urażony, chłopcze, Windows98 jest starszym systemem a AmigaOS zawsze na czasie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem