[#1] Dźwięki z Windowsa 98
Potrzebuje dźwięków włączania i wyłączania komputera. Miałem kiedyś Win 98
i podobały mi sie te dźwięki.
[#2] Re: Dźwiêki z Windowsa 98

@Roszak, post #1

No chwila, nie masz kogoś w pobliżu, kto nie ma płytki z Win98?

[#3] Re: Dźwiêki z Windowsa 98

@OSH, post #2

Wszyscy tylko XP nawet Win 2000 ani Visty nie ma.
[#4] Re: Dźwięki z Windowsa 98

@Roszak, post #3

Nadal potrzebujesz - bo mam gdzieś tą płytę. Tylko jak nazywają się te sample? Jedna z pierwszych rzeczy jakie robię po instalacji Windy to wyłączenie dźwięków i skasowanie ich z dysku, więc nie bardzo wiem o które Ci chodzi. Chyba, że wyślę wszystkie jakie znajdę na płycie (w cabach też).
[#5] Re: Dźwiêki z Windowsa 98

@APC74, post #4

Ok daj wszystkie z płyty.
[#6] Re: Dźwiêki z Windowsa 98

@Roszak, post #5

Prawie 400 wavów już do Ciebie leci... :D

EDIT: Załóż sobie jakieś normalne konto pocztowe - Twój dziwoląg zapchał się załącznikiem o rozmiarze 1,9MB. Śmiech na sali w dzisiejszych czasach... 5 e-maili wróciło do mnie z powrotem.

Ostatnia modyfikacja: 29.09.07 21:56
[#7] Re: Dźwiêki z Windowsa 98

@APC74, post #6

Wyślij na roszak4@o2.pl
[#8] Re: Dźwiêki z Windowsa 98

@Roszak, post #7

Ja mam win98, ale wyłączyłem ten dźwięk bo mi się nie podobał.

[#9] Re: Dźwięki z Windowsa 98

@Roszak, post #7

Ok poszły - będą miały dziwne nazwy, bo forwadnąłem to, co zwróciło Twoje konto. Napisz, jeżeli jakiejś części brakuje - bo trochę się w tym pogubiłem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem