[#1] kac i rozwalony interface
wiecie co zrobic zeby zeszla opuchlizna z twarzy? i jeszcze jedno odwieczne pytanie jak kaca sie pozbyc... ?

[#2] Re: kac i rozwalony interface

@Banderas, post #1

jeszcze jedno odwieczne pytanie jak kaca sie pozbyc... ?

Odpowiedź na to pytanie jest banalnie prosta - wystarczy poprzedniego dnia nie pić. Aha i żeby nie było, że teoretyzuję i się wymądrzam - stosuję ten sposób od wielu lat i kaca nie miewam.

[#3] Re: kac i rozwalony interface

@Grzegorz Kraszewski, post #2

no wlasnie dzisiaj sobie pomyslalem ze juz tyle nie bede pil, bo po pierwsze zle sie to konczy jak np wczoraj.... a po drugie ten kac cholerny...

[#4] Re: kac i rozwalony interface

@Banderas, post #3

Kac to odwodnienie więc po popijawie wypij szklankę wody.

[#5] Re: kac i rozwalony interface

@Banderas, post #1

Najlepiej jest nie palic fajek podczas picia, a takze najlepiej spozywac czysty alkohol (trzykrotnie destylowana wodka, spirytus) a w szczegolnosci unikac piwa. Dobrze jest do tego ciagle cos podjadac (ale nie jakies padlo w stylu chipsy i paluszki tylko raczej bogatsze posilki, salatki itd).

[#6] Re: kac i rozwalony interface

@x3nU, post #4

Zwykle nie dziala ;)

[#7] Re: kac i rozwalony interface

@Banderas, post #1

Konkretne śniadanie i dobre piwo pomoże :) A no i to co kolega doradził dożo napoju

P.S. Mnie pomaga

Ostatnia modyfikacja: 30.09.07 21:39
[#8] Re: kac i rozwalony interface

@Banderas, post #1

raz w życiu byłem namelty na amen. miałem w tedy 15 lat czy 16 i było to w...........wielki piątek. kaca nie maiłem ani nie haftowałem aczkolwiek chodzić za bardzo też nie umiałem :D.

natomiast z relacji moich kumpli skuteczne są nowe wynalazki medycyny 2kc itp itd popytaj w aptece.

jak chcesz być oszczędnym(mało wypic i szybko zjechac) to skombinuj sobie glukobaj czy jakoś tak mam jeszcze trochę tych tabletek. z tym ,że w połączniu z alkoholem może Ce to zarżanąc w szybkim tempie. Nie mniej pół piwka i impreza dla Ciebie się kończy :)

oczywiście częste stosowanie powoduje uszkodzenie wątroby !

Zawsze to jakaś oszczędność. Acha lek jest na receptę .

benedykt

[#9] Re: kac i rozwalony interface

@x3nU, post #4

co do szklanki wody to troszke malo... poradzilem sobie piwkiem i kaca nie bylo, szkoda ze opuchlizna z mordy nie schodzi po piwie

[#10] Re: kac i rozwalony interface

@Lorak, post #5

nie lubie wodki, spirytusu itp. tylko piwa no my zawsze wcinamy chleb z pasztetem

[#11] Re: kac i rozwalony interface

@Benedykt Dziubałtowski, post #8

robilem kiedys juz tak z roznymi tabletkami i jakos wole nie powtorzyc co do 2kc itp to nie probowalem, po za tym juz nie bede tyle chlal bo zle sie to konczy np wlacza sie niesmiertelnosc

[#12] Re: kac i rozwalony interface

@arti4-92, post #7

arti4-92 napisał(a):

> Konkretne śniadanie i dobre piwo pomoże :) A no i to co kolega
> doradził dożo napoju
>
>
> P.S. Mnie pomaga

Ty pijesz alkohol ??? Ile ty masz w końcu lat? Co będzie z twoimi szarymi komórkami?
[#13] Re: kac i rozwalony interface

@x3nU, post #4

Proponujć żeby wypił ze dwa litry wody. Nie ma to jak obszczane gacie, po obudzeniu sić z libacji, kac mija wtedy w sekundć.
[#14] Re: kac i rozwalony interface

@kmilota, post #12

15-16 lat

[#15] Re: kac i rozwalony interface

@arti4-92, post #14

Do nauki bys sie wzial ;)

[#16] Re: kac i rozwalony interface

@kmilota, post #12

Juz bardziej mu nie zaszkodzi.

[#17] Re: kac i rozwalony interface

@arti4-92, post #14

92 w nicku . 2007-1992 = 15!

Mi z kolei wmawiali że kac to niedobór witaminy C i magnezu. Trzeba uzupełnić i już. Parę razy usiłowałem zapijać kaca sokiem pomarańczowym czy tam innym mulitwitamina ale nie pomagało. Przeczekałem ;) .

Na rozpieprzony interfejs to już chyba tylko zimne okłady. Albo makijaż :D .

[#18] Re: kac i rozwalony interface

@Banderas, post #1

i jeszcze jedno odwieczne pytanie jak kaca sie pozbyc... ?

Zaklinowac. Najklepiej piwem. Jezeli wolisz czyms bezalkoholowym, to polecam Karmi lub rosolek ;)
[#19] Re: kac i rozwalony interface

@Benedykt Dziubałtowski, post #8

jeszcze trochę tych tabletek

O matko, Benedykcie! Nie namawiaj kolegow do wyniszczenia wątroby. Po samym alkoholu, watroba wystarczy na 200 lat, ale po jakiejs chemi polaczonej z alkoholem spodziewac sie mozna tylko problemow.
[#20] Re: kac i rozwalony interface

@kmilota, post #12

Co będzie z twoimi szarymi komórkami?

A na co komu szare komorki?
[#21] Re: kac i rozwalony interface

@arti4-92, post #14

I jeszcze się chwalisz?

[#22] Re: kac i rozwalony interface

@x3nU, post #21

Browara wypić nie można? Polecam Królewskie. Naszczęście nigdy tak nie wypiłem żeby mieć kaca.

[#23] Re: kac i rozwalony interface

@pwe, post #22

Nie można

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem