[#1] MFK 2007
Witam, jedzie ktoś nach L.O.D.Z. (no do Łodzi) na Międzynarodowy Festiwal Komiksu? Bo ja tak. Się chętnie spotkałbym i nie tylko o komiksach pogadał (default: o Ami) więc jakby co to dajcie znać :).

addit: MFK jess od piątku do niedzieli... TEJ :)

Ostatnia modyfikacja: 04.10.07 14:09
[#2] Re: MFK 2007

@BagoZonde, post #1

Nikt z Was nie czyta komiksów? Albo ma złe doświadczenia z MFK>?? :D No więc wątek uznaję za zamknięty :DDD. Buuuu ;P

[#3] Re: MFK 2007

@BagoZonde, post #2

No, ja czytam, nie czesto ale to zawsze cos. Niestety nie zostalo mi prawie nic w papierowej wersji :(
Takim moim najwiekszym hitem byl i jest Thorgal, gdy sie jeszcze zalaczy przy tym Loreene McKennitt lub Clannad, to mozna niezle odleciec ;)

A swojego czasu to niezly ubaw byl na Tytusie, Kajko i Kokoszu oraz Kleksie...Niestety, nowej tworczosci i nowych autorow nie znam. Ale wszystko jeszcze przede mna :)

Ogolnie tez duzo pamietam z fantastyki, Funy Koval to chyba byla podstawa, ale wbil mi sie w pamiec taki komiks... po jakiejs wojnie, chyba atomowej na ziemi, dwie zwasnione strony zasiedlily jedna planete. Po jednej stronie przewazali genetycy, i tworzyli np. paliwo z dyniopodobnych roslin, a po drugiej mechanicy, lepiej radzili sobie z technika, ale mieli problemy z zywnoscia. Byla tam jakas rada starszych, a pojazdy ktorych uzywali wszyscy, przypominaly nieco te z filmu MadMax. Czy wiesz moze o ktory komiks chodzi?
[#4] Re: MFK 2007

@Andrzej Drozd, post #3

Co do Rosinskiego (Thorgal), to byl na MFK, na warsztatach wymienilismy sie paroma zdaniami :). Funky Koval jest fajnemmm :D. A ten kmx o wojnie atomowej to Ostatnia Przystań, podoba mi sić też ;).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem