[#31] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@El Amigos, post #30

amigowcy czesto sie kloca miedzy soba o kompy, systemy itp wiec mozliwe ze moderatorzy stwierdzili ze nie beda jeszcze bardziej nas podkrecac wyborami

[#32] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@El Amigos, post #30

Polityka w Polsce to plugawa rzecz, wolalbym osobiscie z Amigou tego nie mieszac :). To bylo moje zdanie :P

[#33] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@El Amigos, post #30

Po co?

[#34] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@mailman, post #33

Dokładnie... po co? Mało ci sondaży? Codziennie nowy, co najmniej jeden. Już mam osobiście dosyć tych sondaży. A podyskutować zawsze można, co właśnie jest robione w tym temacie.

[#35] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@kutafon, post #28

Patologia i Samowolka, powiadasz...

[#36] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@Solo Kazuki, post #25

...tak teraz udało się zastraszyć...

Co co już się utwierdzili w swoich przekonaniach co do ugrupowania na które będą głosować, Ci się już nie odmienią. teraz tylko jest walka o tych nie zdecydowanych.
A swoją drogą... też się obawiam że przy sterze będą Ci sami co są. Głupi ten naród.. Oj głupi....
[#37] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@Solo Kazuki, post #25

ale co się spodziewać po narodzie, w którym pewien ojciec ma największą władzę

To może sobie naród zmień, po co się stresować.

[#38] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@Grzegorz Kraszewski, post #37

"po co się stresować" - dokladnie o to
http://www.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0

[#39] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@necavi, post #38

Troche demonizuje ten klip ale zrobiony jest calkiem fajnie :D

[#40] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@Grzegorz Kraszewski, post #37

Ja na swojej stronie po prostu dalem apel :)

[#41] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@El Amigos, post #1

Panowie, warto mieszac z Polityka cos co jest Wartosciowe ?

Mam nadzieje ze znajda sie jeszcze miejsca w ktore bede mogl zajrzec i zobaczyc je bez tematow o Polityce.

[#42] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@kwolf, post #41

Lodówka? :P

[#43] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@Solo Kazuki, post #34

Żeby wiedzieć, za kim są użytkownicy Amig. Tylko tyle.

[#44] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@El Amigos, post #43

Żeby wiedzieć, za kim są użytkownicy Amig. Tylko tyle.

Wiesz El Amigos, to delikatna sprawa i może dzielić amigowców na lewych i prawych :), sądzę, że całkiem niepotrzebna, bo wszyscy prawdziwi amigowcy powinni trzymać sztamę, a nie, by w domyśle sobie dopowiadać: Ty pie*ony komunisto czy neo-faszysto :).

[#45] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@El Amigos, post #1

W następnym odcinku Krashmana, nasz bohater popada w głęboką depresję, zadumę, a może nawet nałóg. ;]

[#46] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@Solo Kazuki, post #25

Moje obawy okazały się niepotrzebne

...a Kaczorowi już dziękujemy ;)

[#47] Re: Sondaż wyborczy w PPA

@Solo Kazuki, post #46

Łajza moim zdaniem nawet nie potrafila odejsc godnie zwalajac wszystko na media i morderce ks. Popieluszki.

[#48] i po ptokach

@El Amigos, post #1

a za pare miesiecy znowu przyjdzie wielkie rozczarowanie ze dalej w polsce jest do dupy a na zmiany potrzeba lat. ale to nic nowego. :)
[#49] Re: i po ptokach

@Valwit, post #48

Głowa do góry!

[#50] Re: i po ptokach

@Kokos, post #49

a co wy na słowa Prezydenta?
że każda ustawa będzie veto wana ?
tak po prostu bo mam taki kaprys ?
to jak będzie wyglądało rządzenie?
to poco w tym momencie istnieje sejm?
Aaaaaaaaaaaaah.

[#51] Re: i po ptokach

@Valwit, post #48

To ktoś jeszcze miał nadzieję że będzie lepiej?
Lepiej już było.
[#52] Re: i po ptokach

@Sylwester, post #51

Sporo osób poszło na vote, a ja na to:

sobie zaprotestowałem na własnej stronce www.princessa.kom.pl ale stało się na odwrót :D. Oby było lepiej, nie ważne kto ma rządzić.. żeby tylko rządził dla Polski a dla własnej kieszeni może przy okazji, ale tylko przy okazji a nie głównie dlatego.

[#53] Re: i po ptokach

@Kokos, post #49

ależ moja głowa jest u góry, mieszkam w normalnym kraju. ale z sympatii mogę trzymać kciuki za tych co myślą że będzie lepiej. KLD i AWS już rządziły, (skutki dostępne w archiwach gazet jak ktoś ma krótką pamięć) a to przecież obecna PO :)
[#54] Re: i po ptokach

@Sylwester, post #51

Zawsze moglo byc gorzej, ale poki co jest srednio, czyli prawie jakby bylo idealnie. No, ale nic nie musi byc idalne. Nic a nic ;)

PS. Ale dlaczego po ptokach? Nie wszystkie ptoki uciekaja na zime do cieplych krajow :)
[#55] Re: i po ptokach

@Valwit, post #48

Na zmiany oczywiście potrzeba lat... ale potrzeba wieków jeżeli nic sensownego nie robisz, tylko byłych agentów ścigasz...

[#56] Re: i po ptokach

@Valwit, post #53

Tja... a LiD to SLD... takie uproszczenia są ciekawe, ale z prawdą mają mało wspólnego.

A ja mogę stwierdzić że będzie lepiej... niż za rządów PiS. Bo gorzej na pewno być nie może, skoro jedyne co PiS robił to właściwie prowadził politykę niejako dyktatury braci - zasady "kto nie z nami, ten przeciwko nam", "każdy jest oszustem... wystarczy go tylko złamać" czy stawianie wielu spraw "nie bo nie" to coś, co raczej nie pomaga rozwojowi kraju... teraz sie tyko boje prezydenta, bo znając tych wariatów rzeczywiście może wetować nawet dobre ustawy tylko dla zasady.

[#57] Re: i po ptokach

@Solo Kazuki, post #56

jak ktos byl i jest uczciwy to sie nie mial czego bac, ci co sie bali polecieli
(czego wczesniej nie robili - widac po frekwencji) i wybrali wiadomo jak ;)

[#58] Re: i po ptokach

@Solo Kazuki, post #56

W LiD jest SLD. to nie sa uproszczenia tylko fakty i nalezy o czyms takim pamietac, bo to ze ktos zmienia kolorki nie znaczy ze zmienia tez sposob dzialania czy myslenia. a co do drugie jczesci: podzielam twoje nadzieje, ale jestem realista i wiem ze ZAWSZE moze byc gorzej.
[#59] Re: i po ptokach

@Solo Kazuki, post #56

rozumiem ze wolisz zeby bandyci nadal sie wozili za cudze pieniadze i nie nalezy ich scigac , bo to jest nie dobre

coz , niezrobiono tego wtedy kiedy trzebabylo, to sie ciagnie ...

pozatym statystyki nieklamia, a zobacz sobie w/w dotyczace chycby przestepczosci czy bezrobocia ( a raczej ich zmian od czasu przejecia wladzy przez pis od teraz)

no i polityka zagraniczna, moze i kaczorki byly smieszne, ale mialy swoje zdanie i sie go trzymaly, nie dajac sobie pluc w kasze jakims niemcom

szczerze to zal mi ludzi glosujacych na po zeby tylko nie bylo pisu, ze wzgledu na sawicka czy blide (jakby byly takie krysztalowe to by umialy powiedziec nie ... wkoncu byly przedstawicielkami narodu, jakas moralnosc obowiazuje w takim wypadku chyba ... nie mowiac juz ze sawicka sie puszczala a jest mezatka !)

to tak po krotce, bez odbioru

ps. a sawicka, przedstawicielka liberalnego po, rok temu wystosowala pismo do owczesnych wladz z żadaniem zakazu przyjmowania zakladow online (co jest sprzeczne z prawami ue zreszta) - czyzby pokusil ja przedstawiciel sts, tudziez profesjonala ?

[#60] Re: i po ptokach

@Solo Kazuki, post #56

A ja mogę stwierdzić że będzie lepiej... niż za rządów PiS.

To ja polecam lekturze taki mój mały tekst. Kilka faktów na temat cudu jaki zapowiada nam PO. Postaram się ten tekst w przyszłości uzupełniać.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem