[#1] Cena OS4 - odpowiedz na koment amifana
jako ze wycieto mi mozliwosc odpowiedzenia pod newsem to odpowem tu:

75 + vat jest cena ktora IMO jest za wysoka za cos czego nie moge

a) przetestowac,

b) co jest wedle dostepnych mi specyfikacji jest mniej kompatybilne z MOIM SYSTEMEM niz darmowy MOS i co

c) praktycznie nie wnosi nic nowego w stosunku do dostepnego na moja amige MOSa. W chwili obecnej nie widze powodu aby ta kase na OS4 wydawac, z przyjemnoscia zaplace 2x tyle za MOS 2.x ktory

d) wyglada na znacznie bardziej przemyslany i rozwiniety system, i ktory ma

e) zdefiniowana droge rozwoju.

f) OS4 w tej chwili jest praktycznie martwy bo nie wiadomo kto bedzie mial jakiekolwiek prawa do tego systemu.
Zanim wiec przestawie swoj sytem na OS4 wole zobaczyc jak sie to wszytsko rozwinie. Z przesiadka na OS 3.9 czekalem kilka miesiecy i nie zaluje, dzieki temu byla ona bezbolesna i systemu z przyjemnoscia uzywam do dzis.

z punktami a-f mozna polemizowac :)
[#2] Re: Cena OS4 - odpowiedz na koment amifana

@Valwit, post #1

Fajnie, wypłakałeś się - ale do czego zmierzasz ?
[#3] Re: Cena OS4 - odpowiedz na koment amifana

@TJindy, post #2

do tego co jest napisane w pierwszej linijce?
[#4] Re: Cena OS4 - odpowiedz na koment amifana

@Valwit, post #3

no niestety zyjemy w polsce gdzie zarobki sa wiadomo jakie he he he,moze ktos z zachodu sie zlituje i przeliczy euro na zlotowki.
[#5] Re: Cena OS4 - odpowiedz na koment amifana

@SzaryWilk, post #4

Banki przecież cały czas przeliczają euro na złotówki i jakoś taniej nie jest :)
No chyba że chodziło ci o coś innego :)
[#6] Re: Cena OS4 - odpowiedz na koment amifana

@kmilota, post #5

1 euro=1 zloty he he he,marzenie scietej glowy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem