[#1] Porzyczy mi ktoś na jeden dzień jakiegos intela na lga775??
Tak jak w temacie, pokrywam koszty przesyłki w obie strony. Fajnie by było gdyby procesor był sprawny, potrzebuje pożyczyć ponieważ mam 3 niesprawdzone płyty gł na takie procki(chcę je sprawdzić, ale nie mam procka). Procka odeśle następnego dnia po odbiorze :)

P.S. Pytanie było kierowane do tych którzy mają zalegającego na półce takiego procka, nikogo nie proszę o wyjmowanie procesora ze swojego komputera(no chyba że bardzo chcecie) :D
Z góry dziękuje :)

Ostatnia modyfikacja: 02.11.07 13:03
[#2] Re: Porzyczy mi ktoś na jeden dzień jakiegos intela na lga775??

@arti4-92, post #1

niema nikogo??

[#3] Re: Porzyczy mi ktoś na jeden dzień jakiegos intela na lga775??

@arti4-92, post #1

Ja nie mam, ale fajnie byłoby jakbyś się zorientował jakie procki obsługują te płyty, ponieważ możliwe, że nie obsłuży np. Core2Duo.

[#4] Re: Porzyczy mi ktoś na jeden dzień jakiegos intela na lga775??

@x3nU, post #3

to są bardzo nowe płyty gł, już pod ddr2, czyli obsłużą każde nowsze procki :).

Za pomniałem wspomnieć jeszcze o s754, tez potrzebuje jakiegoś semtrona, lub athlona...

Oczywiście na jeden dzień;]

Ostatnia modyfikacja: 03.11.07 09:50

JUz MAM 754, teraz potrzebuje

Ostatnia modyfikacja: 03.11.07 10:13
[#5] Re: Porzyczy mi ktoś na jeden dzień jakiegos intela na lga775??

@arti4-92, post #4

ja mam semprona pod s 754, ale nie bede go wyciagal z mojego grzyba:P ale te procki sa cholernie tanie, wiec moze se kup jakiegos taniego i wyjdzie cie na to samo co przesylka w obie strony, a pozniej mozesz sprzedac takiego, wiec bedzie jeszcze lepiej

[#6] Re: Porzyczy mi ktoś na jeden dzień jakiegos intela na lga775??

@Banderas, post #5

właśnie kupiłem za 75 zł tego semtrona, ale co z intelem...

http://allegro.pl/item264424959_sempron_2800.html

[#7] Re: Porzyczy mi ktoś na jeden dzień jakiegos intela na lga775??

@arti4-92, post #6

brec

[#8] Re: Porzyczy mi ktoś na jeden dzień jakiegos intela na lga775??

@arti4-92, post #7

robie tak żeby był znowu na początku ;]

[#9] Porzyczy mi ktoś na jeden dzień jakiegos intela na lga775??

@arti4-92, post #8

czekam na propozycje, wystawiam wyżej temat...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem