[#1] Outlook Express i Internet Explorer
Korzystam czasem z Outlook Expressa i wkurza mnie, że jak w mailu jest link do jakiejś strony, to po kliknięciu otwiera się ona w Internet Explorerze (moją domyślną przeglądarką jest Firefox). Czy jest jakiś sposób żeby "odzwyczaić" Outlooka od Explorera?

[#2] Re: Outlook Express i Internet Explorer

@PopoCop, post #1

Zamienić go na Thunderbirda i odinstalować. ;)
[#3] Re: Outlook Express i Internet Explorer

@PopoCop, post #1

na pewno da się zrobić, bo u mnie outlook odpala firefoxa. Ale jak ja to zrobiłem, to już nie pamiętam :P podobny problem był zresztą z otwieraniem linków z gg. Sprawdź w menu narzędzia->opcje folderów->typy plików jaka aplikacja skojarzona jest z typami "URL: Protokół HTTP" itp. Ale głowy nie dam czy to coś w rejestrze nie trzeba było grzebać :P

Ostatnia modyfikacja: 13.11.07 17:39
[#4] Re: Outlook Express i Internet Explorer

@PopoCop, post #1

Gdzies w opcjach OE, w ktorejs z zakladek jest mozliwosc wybierania domyslnych programow do otwierania linkow i innych rzeczy. U mnie linki z OE otwiera Opera.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem