[#1] Amiga- Częstochowa
Witam mam Amigę 600 odkopałem wśród innych ciekawych rzeczy i już kilka miesięcy probuje coś z nią zrobić. Gry działają ale nie o to tu chodzi. Dużo pozapominałem, a jeszcze wielu rzeczy nie umiem (jak ktoś napisze mi obsługę x-copy to postawie piwo). Czy są osoby ze świętego miasta, które mają podobny sprzęt (wymiana dyskietkami info itp.. Jestem tu nowy więc proszę nie bluzgać.

Pozdrawiam Kamilloi

Ostatnia modyfikacja: 20.11.07 19:43
[#2] Re: Amiga- Czêstochowa

@Kamilloi, post #1

Do X-Copy jest dołączona dokumentacja.
W dużym skrócie na A600 (bez rozszerzenia pamięci) kopiowanie przebiegało dwuetapowo. Uruchamiasz X-Copy, klikasz na "lampkach" nad i pod pierwszą dyskietką (oznaczona cyfrą 0), wsadzasz dyskietkę źródłową i klikasz na COPY. Po chwili program prosi o włożenie dyskietki docelowej, wkładasz ją i znowu klikasz na guziku COPY. Operację wymiany dyskietek powtarzasz i masz skopiowaną dyskietkę.
Więcej doczytaj sobie z dokumentacji.

Ostatnia modyfikacja: 20.11.07 20:47
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem