Dnia 04 12 2007 o godz 15.40 urodziła mi się córeczka. Waga 3850g, długość 55cm. jeszcze nie wiem jak jej dam na imię (na Amiga żona się nie godzi, tak samo jak synowi na Pegasos się nie zgodziła .
Idę zapijać
Mój syn jak miał 10 miesięcy już mówił pegazik. A teraz mówi że tatusia komputer (pegaz) jest fajniejszy niż siostry (grzyb semptron). I wcale go nie ukierunkowywałem. Na mikołaja chyba dostanie Amigę
Panowie imie rzecz wazna ale... czy dzieciaki zarejestrowano juz na PPA t.j. czy maja swoje konto - na przyszlosc jak znalazl
Jak to zaniedbacie to w waszym domu moga wyrosnac wam pECECIARY - i co wtedy?
Ja zaniedbalem = skutki zalosne - "Amiga? - jakie badziewie!"
Tak sobie pomyślalem o zarejestrowaniu na execu ale nie wiem czy tak młodą osobę przyjmą. Chyba się zapytam Rzookola jak się na jedynym super portalu rejestruje. On wie bo ma ma tam znajomych
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.