Tego typu odnośniki można by mnożyć w nieskończoność. Szary Wilk z premedytacja generuje spam na naszym portalu. Setki razy była mu zwracana uwaga,były prośby o zerkanie na googole do działu artykuły i do przeglądania forum. W pierwszej myśli nasunął mi się pomysł Bana na rok jednak w końcu mamy świętą :)
@
Panie Szary. Po raz ostatni apeluję o odrobinę zdrowego rozsądku i kapkę myślenia przy generowaniu postów. Tematy o których piszesz nie tylko dotyczące sieci ale i także zasilania atx oraz wielu innych tematów są albo bezsensowne albo były już wałkowane wiele razy.
Po raz ostatni podaję Ci także namiary na kilka przydatnych stron które warto odwiedzać przed napisaniem kolejnego tematu.
jak to nikt? ja przegladam jesli czegos nie wiem, a jesli nie bylo tego to zakladam temat i wydaje mi sie to calkiem oczywiste. Szkoda ze niektorzy poprostu nie umia tego zrozumiec...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.