[#1] ANKIETA
Niniejsza ankieta służy do celów naukowych i napisania pracy licencjackiej. Dziękuje z góry za wypełnienie.
Temat ankiety:
Ocena reklamy w internecie
Adres ankiety:
www.fabryka-marzen.pl/poll

[#2] Re: ANKIETA

@QkiZ, post #1

Ja wypełniłem, ale zaskoczyło mnie brak 15 i mniej w grupie wiekowej. Zaznaczyłem opcję 15-25 lat.

[#3] Re: ANKIETA

@QkiZ, post #1

Na pytanie:
13. Na co głównie zwraca Pan(i) uwagę w reklamach oglądanych na stronach internetowych?
Przydałaby się jeszcze odpowiedź: Dlaczego reklama przebiła się przez filtr antyreklamowy i jak ją wyłączyć, by więcej się nie pojawiła. Bo tak naprawdę na to zwracam uwagę, gdy jakaś reklama cudem dotrze do mnie. [zaznaczyłem odp.: formę reklamy - wydawała mi się najbliższa temu]
[#4] Re: ANKIETA

@QkiZ, post #1

Dziękujemy za udział we w ankiecie - WTF?
[#5] Re: ANKIETA

@Sylwester, post #4

tak, kolega nie zobaczył tej literówki :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem