[#1] Współcześni rycerze
http://rudaslaska.com.pl/434575_200274_informacje_informacja_ruda_slaska.html

21 stycznia w Miejskim Centrum Kultury im. H. Bisty rozpoczął się drugi turnus półkoloni pt. "Współcześni Rycerze".
Do 25 stycznia w godz. 9:00-14:00 uczestnicy zabawy będą mieli za zadanie
"zbudować" osadę rycerską: nadać jej nazwę, nazwać swoje drużyny, wybrać władze rycerskie.

Wszyscy będą rywalizować o tytuł "najszlachetniejszego Rycerza" i "najmilszej Białki". Planowany jest także wyjazd do Chudowa.

To kto się pisze?

[#2] Re: Współcześni rycerze

@Leon, post #1

Napisałbym coś o niektórych amigowcach, ale... nie napiszę ;)

[#3] Re: Współcześni rycerze

@x3nU, post #2

Jeżeli w samych superlatywach to możesz napisać chętnie poczytam :)
Ten link jest dobrym podsumowaniem tego co się dzieje w amigowym środowiku od dłuższego czasu. Gdy wczoraj wszedłem na tą stronkę to o mało mnie nie rozerwało ze śmiechu. Humor może i mi dopisywał nie bez powodu bo też trochę wypiłem ale myślę, że i bez tego bym się uśmiał.
Do osób o słabych nerwach: proszę nie brać tego na serio.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem