[#1] Koszyk 3,5" na 4 dyski
Poszukuję koszyka na dyski twarde 3,5" - coś takiego jak tu:

http://www.efunzine.com/efnz.php?a=pro&id=78&sid=93dfc5b26a893fc622091e0fa86c2dec

tylko przynajmniej na 4 dyski. Widział może ktoś?
[#2] Re: Koszyk 3,5" na 4 dyski

@APC74, post #1

Te koszyki do infinitiv chyba można było łączyć ze sobą.
Czyli kupuje się 4 i podczepia jeden pod drugim.
[#3] Re: Koszyk 3,5" na 4 dyski

@amigafan, post #2

Zastanawiałem się już nad tym. Wolałbym jednak coś bardziej monolitycznego, niż takiego "składaka".
W ostateczności kupię jakąś tanią budę i "wyszabruję" z niej koszyki - albo zrobię sobie samemu, jednak gdyby ktoś natknął się na taki koszyk w najbliższej przyszłości to dajcie znać.
[#4] Re: Koszyk 3,5

@amigafan, post #2

Witam.
I jak ktos ma pierwsza wersje tej obudowy to moze w ten sposob ja ustabilizowac.
Pozdrawiam.

Ostatnia modyfikacja: 07.02.08 22:59
[#5] Re: Koszyk 3,5" na 4 dyski

@APC74, post #1

Ja kiedys musialem dokupic drugi koszyk, poniewaz w tym pierwszym, HD byl za blisko zasilacza i nie za bardzo chcial pracowac - transfer spadl do okolo 200-300 kB (jeszcze na standardowym kontrolerze). Mozliwe ze nowe dyski maja jakas ochrone elektromagnetyczna, ale od tego czasu w Ami mam tylko jeden HD, w drugim (dolnym) koszyku. Czasami podlaczam drugi HD, ale zostawiam go na dole Infinitiv.

Tak czy inaczej - dokup 3 koszyki i bedziesz mial 4, ale do pierwszego raczej nie wkladaj HD :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem