[#1] Compaq LTE 5250 - port podczerwieni
Pewna osoba zwróciła się do mnie z następującym problemem:
Mam laptopa Compaq LTE 5250 i nie wiem jak włączyć (używać) portu podczerwieni. Nie znam tego sprzętu więc nic nie poradzę, ale może ktoś z forumowiczów pomoże?

[#2] Re: Compaq LTE 5250 - port podczerwieni

@PopoCop, post #1

Pewno jak wszystko. Skonfigurować programowo. Zakładam że ma XP, więc nie mam pojęcia jak (i "czy") to tam było, ale u mnie na Viście w Panelu Sterowania jest odpowiedni programos.
Nigdy tego nie używałem, ale parę razy natknąłem się na piloty na Allegro to może i do czegoś to służy...

[#3] Re: Compaq LTE 5250 - port podczerwieni

@PopoCop, post #1

W ikspeku powinny byc sterowniki do tego. W moim ibmie port automatycznie sie wlacza kiedy chce np przeslac cos z komorki.

[#4] Re: Compaq LTE 5250 - port podczerwieni

@PopoCop, post #1

## PopoCop - wlaczyles irde w biosie?

## 5h00n4y - na tym laptopie max to w98
http://cbcomputerz.tripod.com/

Ostatnia modyfikacja: 16.02.08 21:35
[#5] Re: Compaq LTE 5250 - port podczerwieni

@Norbert, post #4

nie chce mi się wierzyć że ma mniej jak 64mb ramu, a to minimum dla poprawnego działania win2000.

Edycja: a jednak....

Ostatnia modyfikacja: 17.02.08 13:05
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem